TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

O susținem pe Elena Pagu @ 777 - CAMPANIE CARITABILĂ PENTRU ELENA PAGU

Date: 03 June 2017

Acest 777 – 7 semimaratoane, în 7 săptămâni, pentru 7.000 lei mi-a fost inspirat urmărind realizările impresionante ale acestor sportivi amatori care au continuat să își depășească limitele în fiecare zi și reprezintă un omagiu adus lucrurilor pe care le-au făcut pentru noi și pentru schimbările produse în noi.

[ Show more ]

1

Supporters:

5

Donations:

710 RON

Raised:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Sunt Laurențiu Bușe si am creat proiectul 777 in care voi alerga 7 semimaratoane în 7 săptămâni, cu obiectivul de a strange 7.000 de lei cu care Doamna Elena Pagu să își finanțeze competițiile sportive la care a ales să participe în 2017.

Trăim într-o țară în care sportivi amatori precum pe Tibi Ușeriu, Andrei Roșu, Vlad Tanăse sau Adriana Istrate ne fac mândri că suntem români și ne aduc tone de inspirație.

De asemenea, trăim într-o țară în care o avem pe Doamna Elena Pagu, campion mondial la marș sportiv la vârsta de 90 ani. Da, la 90 ani!

Exemplul acestor oameni ne-a făcut să ieșim din casă, să ne dăm seama că prin alergare producem schimbarea în noi. Iar Doamna Pagu, ne-a arătat că pentru un vis, nu există nici vârstă și nici bariere.

Acest 777 – 7 semimaratoane, în 7 săptămâni, pentru 7.000 lei mi-a fost inspirat urmărind realizările impresionante ale acestor sportivi amatori care au continuat să își depășească limitele în fiecare zi și reprezintă un omagiu adus lucrurilor pe care le-au făcut pentru noi și pentru schimbările produse în noi. Banii care se vor strânge în cadrul acestei campanii sunt pentru ca Doamna Elena Pagu să ne demonstreze în continuare că putem depăși orice barieră, oricând. Deși dumneaei aleargă pentru sine, știm și simțim toți că acest lucru produce în noi schimbarea de care aveam nevoie.

La fel ca mulți alergători amatori sunt un corporatist și sunt foarte mulțumit de activitatea mea profesională din acest moment (sunt angajat al unei bănci).
Separat, ador vorbitul în public, pentru că pot să le împărtășesc oamenilor din experiențele și cunoștințele mele. De asemenea, datorită experienței acumulate în domeniul vânzărilor și pentru că am certificare ca trainer, doresc să ajut alte persoane din vânzări să reușească să depășească momentele critice ale jobului în care activează.

De ce alerg? Pentru că simt că alergarea te ajută să te redescoperi și să evoluezi.
Keep running. Keep changing. Keep feeling. Keep donating.

Programul celor 7 semimaratoane pe care le va alerga Laurențiu în 7 săptămâni:

- 23 Aprilie, BĂNEASA TRAIL RUN (proba de 21 km)

- 30 Aprilie, REȘIȚA TRAIL RACE (proba de 25 km)

 - 7 Mai, MUREȘ HALF MARATON (proba de 21 km)

- 14 Mai, BUCHAREST HALF MARATON (proba de 21 km)

- 20 Mai, TRASYLVANIA 100 K (proba de 30 km)

- 28 Mai, MARATON APUSENI (proba de 21 km)

- 3 Iunie, SEMIMARATON CARITABIL 777 BUȘE-PAGU
alergare cu susținătorii campaniei în parc IOR (tura completă este de 21 de km, dar fiecare participant poate alerga orice distanță)

CUM POȚI SPRIJINI PROIECTUL 777, CAMPANIE CARITABILĂ PENTRU ELENA PAGU

Cu donații prin platforma de fundraising GALANTOM aici.

Cu donații directe în conturile Asociației, deschise la Banca Transilvania:
RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont lei)
RO83BTRLEURCRT0386479601 (cont euro)
RO87BTRLUSDCRT0386479601 (cont usd)

Ne dorim să creăm o comunitate globală în care ne sprjinim și să evoluăm reciproc, în care să ne realizăm obiectivele și în care visurile să devină realitate mult mai rapid.

Iar visul Doamnei Elena Pagu de a continua să alerge la vârsta de 90 de ani, merită susținut în continuare și doar împreună îl putem face posibil!