Conferința Obiective și Obiceiuri

Pentru că tot este vorba despre obiceiuri, începem prin a spune că există obiceiul să donăm în special pentru persoane defavorizate sau cauze care vizează sărăcia, sănătatea, adicțiile (droguri, alcool etc), violența, abuzurile și altele. 

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am propus să facem lucrurile diferit. Tocmai pentru că există deja organizații care sprijină persoanele defavorizate și fac o muncă excelentă, noi ne-am îndreptat atenția asupra persoanelor cu potențial, care au un obiectiv mare și au nevoie de sprijin pentru a-l îndeplini; oameni care deja și-au găsit vocația și vor să performeze pe filonul acesteia.

De aceea, unul din proiectele noastre lunare constante este o conferință tematică, unde avem ca speakeri invitați speciali care sunt specialiști în domeniile lor și au și dorința de a oferi mai departe experiența acumulată, cu dăruire și entuziasm!

În acest moment, Asociația TOTUL ESTE POSIBIL susține organizarea acestor conferințe lunare din economiile personale ale celor 3 membrii fondatori ai săi. Suntem la început (Asociația s-a înființat pe 23 Martie 2017) și încă nu avem donații recurente din care să ne susținem proiectele.

Așa încât apelăm la sprijinul celor care își doresc evenimente de calitate, din care participanții să își poată lua informații valoroase despre dezvoltarea personală și profesională.

Costul minim al unui eveniment cu 100 de persoane este de 1.000 de lei (închirierea sălii, protocol, printuri, înregistrare video, fotografii profesionale, pachet minimal de reclamă). Asta în condițiile în care toți speakerii își pun la dispoziție PRO BONO timpul, cunoștințele și energia lor, iar singura recompensă pe care o primesc sunt aplauzele publicului. Un bilet virtual la preț de cost este practic 10 lei. Ne-am obișnuit să cumpărăm haine sau alimente pentru cei săraci. Dar accesul la educație este unul esențial și nu este la îndemâna tuturor. Cum ar fi ca astăzi să ajuți pe cineva să participe poate pentru prima oară la un eveniment de dezvoltare personală și să aibă șansa de a-și schimba perspectiva, să își îmbogățească pachetul de cunoștințe într-un domeniu de care este interesat, să capete energie și încredere, să cunoască oameni pasionați de aceleași domenii?    

Viziunea noastră pentru viitor este de a organiza săptămânal evenimente cu peste 500 sau 1.000 de persoane. Evenimente cu public din rândurile căruia să putem descoperi oameni care au curajul să iasă în față, să spună care sunt visurile lor și să aibă curajul de a cere să fie susținuți, indiferent care este sprijinul de care au nevoie: poate nu le lipsesc neapărat banii, ci încrederea în sine, capacitatea de a se organiza, curajul de a lua startul, cunoștințele sau relațiile de care ar avea nevoie pentru început.

Așadar, avem nevoie de sprijinul tău pentru a organiza conferințe de calitate, cu acces liber pentru cei care vor să se dezvolte personal și perofesional.

Iată agenda evenimentului Obiective și Obiceiuri, din 23 Aprilie:

18.15 - 18.30 sosirea participanților

18.30 - 18.35 deschiderea evenimentului

18.35 - 18.50 moment de energizare

18.50 - 19.05 prezentare Adrian Moroianu (psiholog, membru fondator TOTUL ESTE POSIBIL)

19.05 - 19.15 prezentare invitat special Adelina Petre (elevă, 8 ani)

19.15 - 19.30 prezentare Alin Dinu (speaker motivațional, membru fondator TOTUL ESTE POSIBIL)

19.30 - 19.40 prezentare Eliza Nițescu (consultant pentru afaceri și trainer în comunicare, membru fondator TOTUL ESTE POSIBIL)

19.40 - 20.00 prezentarea ONG-ului și a campaniei lunii Mai (campanie caritabilă pentru Elena Pagu, multiplă campioană mondială, europeană și balcanică la 90 de ani)

20.00 - 20.15 pauză

20.15 - 20.30 prezentare invitat special Liviu Păsat (speaker, trainer, autor)

20.30 - 20.45 prezentare invitat special Radu Stoica (Director General Deichmann, maratonist)

20.45 - 21.00 prezentare invitat special George Baltă (rugbist de performanță, ambasador Wings for Life)

21.00 - 21.30 întrebări, concluzii, îmbrățișări :)

Toate actualizările despre eveniment se fac în pagina dedicată:

https://www.facebook.com/events/411283805907165/

Dacă vrei să participi, rezervă-ți un loc aici:

goo.gl/dXJTU5

Împreună putem contribui ca evenimentele lunare caritabile marca TOTUL ESTE POSIBIL, în care sprijinim oameni speciali, cu obiective speciale, să poată fi posibile și să reunească din ce în ce mai mulți participanți!

Donând pentru această cauză, ajuți ca Asociația TOTUL ESTE POSIBIL să organizeze în continuare conferințe lunare tematice caritabile, la care accesul publicului se face fără bilet de intrare.

[ Show more ]
Supporters:

0

Donations:

0

Raised:

0 RON

Fundraising events

Fundraising pages