TOTUL PENTRU COPII @ TransGranCanaria ~ 2019

Transgrancanaria 360º este o provocare individuală, de în regim de auto-gestionare (269 km, +12.000 de metri diferență pozitivă de nivel).

Cursa trebuie finalizată înainte de limita de timp de 100 de ore.

Participanții trebuie să stăpânească anumite tehnici necesare pentru a fi acceptați în cursă: orientare, capacitatea de a se adapta la schimbările drastice ale condițiilor meteorologice, abilitatea de a asista alți alergători în caz de urgență, toleranța la oboseală și lipsa somnului și alimentației. Cursa nu este marcată. Alergătorii trebuie să urmeze traseul pe care organizația îl va anunța înainte de cursa.

Participarea la această provocare este strict individuală. Provocarea va fi finalizată în regie proprie. Alergătorii trebuie să își planifice propriile perioade de odihnă și orele de hrană. De-a lungul traseului, vor avea tabere de bază unde vor avea hrană și vor avea șansa să se odihnească, orice asistență externă primită de alergători pe traseu (în afara taberelor de bază), fiind strict interzisă.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

7

Suma:

555 RON

Pagini fundraising

TOTUL PENTRU COPII

N-am prea avut eu parte de mers la munte când am fost copil. În afară de două tabere la Bușteni, altceva nu îmi amintesc. Am o fotografie cu pă

6,000 RON Target
555 RON Suma
7 Donatii
9.25% Complete