NICOLAE ALEXANDRU SOARE LA JOCURILE OLIMPICE TOKYO 2020 @ 10 CURSE ÎN 2019 PENTRU CAMPIONUL ROMÂNIEI, NICOLAE ALEXANDRU SOARE

Sunt ȘTEFAN PLEȘA, iar dacă ar fi să rezum la câteva secunde prezentarea vieții mele, aș spune că ea înseamnă educatie și sport. De mic am fost învățat să respect și să învăț, dar sportul l-am descoperit singur, astăzi dorind să fac performanță în alergare. Practic, am dorit să îmi transform singur viața de adolescent într-o viață de sportiv și consider că într-o proporție importantă am reușit.

Anul acesta am câștigat Campionatul Național de Winterthriatlon, având echipament împrumutat. Consider că sunt capabil de rezultate foarte bune în alergare. Îmi trebuie doar timp și un antrenament bun, până în prezent antrenându-mă mai mult singur. Iar dacă ar fi să visez cât de măreț pot, mi-aș dori să fac un rezultat cât mai bun la UTMB și să intru în elita mondială a alergătorilor montani.

Alergătorul meu preferat este în mod clar Nicolae Alexandru Soare. Îl ador ca persoană, dar și ca alegător. Este modelul meu, el m-a ajutat să mă legitimez la Clubul Bacău, din care face parte și el. Pe această cale mă super mândresc că suntem colegi. M-a ajutat și cu sfaturi oricând l-am rugat. Pe lângă faptul că este un sportiv excepțional, este și un om modest și de nota 10. Cred că orice sportiv român are ce învăța de la el. Sunt sigur că dacă cineva poate stabili noi recorduri naționale pentru 21 sau 42k, el este acela, fiind alergătorul român de plat cu cele mai bune rezultate în ultimii 35-40 de ani.

Pentru că este deja în pregătire pentru JOCURILE OLIMPICE TOKYO 2020, competiția la cel mai înalt nivel din lume, un concurs pentru care pregătirea adecvată solicită multe resurse, până la finalul acestui an sunt determinat ca în cursele mele să alerg pentru Soare. Te invit să ne mobilizăm împreună pentru ca România să aibă un reprezentant alergător la Jocurile Olimpice în 2020!

 

CALENDARUL MEU COMPETIȚIONAL DIN 2019:

9 iunie | Semimaraton Ploiești (21k)

22 iunie | Maraton DHL (ștafetă 6×7km)

29 iunie | Maraton Predeal Forest Run 24km (29iunie)

30 iunie | Carpathia Trails (14k, solo run)

11-14 iulie | Maraton 7500 (hobby)

6-8 septembrie | CiucașX3 (21/42k)

29 septembrie | Semimaraton Plopeni (21k)

17 august | Campionatul Național de Alergare Montană (lungă distanță)

13 octombrie | Campionatul Național de Maraton (42k)

18 octombrie | Campionatul Național de Cros

3 noiembrie | Zărnești Challenge / Băneasa Forest Run

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

3

Suma:

280 RON

Pagini fundraising

ALERG PESTE 10 CURSE ÎN 2019 PENTRU CAMPIONUL ROMÂNIEI, NICOLAE ALEXANDRU SOARE

Sunt ȘTEFAN PLEȘA, iar dacă ar fi să rezum la câteva secunde prezentarea vieții mele, aș spune că ea înseamnă educatie și sport. De mic am

2,100 RON Target
280 RON Suma
3 Donatii
13.333333333333% Complete