EXCURSII PENTRU COPII ȘI TINERI @ EXPEDIȚIE ROMÂNEASCĂ ÎN DOLOMIȚI

Între 6-13 iulie 2019 va avea loc o expediție românească în munții Dolomiți, unii dintre cei mai frumoși munți ai lumii, în Tirolul italian.

Expediția include trasee de via ferrata, ascensiuni pe rute de trekking, prin tuneluri din Primul Război Mondial, în preajma celebrelor lacuri alpine ascunse între creste, precum și escaladarea mai multor vârfuri montane, cel mai înalt fiind vârful Punta Penia din Marmolada, "La regina delle Dolomiti”.

Componenta caritabilă a expediției este o campanie de fundraising în vederea susținerii proiectului EXCURSII MONTANE PENTRU COPII ȘI TINERI, derulat de Asociația TOTUL ESTE POSIBIL (excursia va fi roganizată cu un operator de turism, agenția Oameni mulțumiți).

Asociația își propune să recompenseze printr-o excursie pe teme de mediu copiii care au avut rezultate bune la învățătură, motivându-i astfel pentru a face performanță la școală și în următorul an.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

6

Suma:

1,850 RON

Pagini fundraising

În Dolomiți, pentru copii!

Unde aș fi ajuns astăzi dacă aveam șansa de a descoperi muntele încă din copilărie?   Nu mai am șansa să aflu, dar am șansa de a le da copi

3,343 RON Target
1,850 RON Suma
6 Donatii
55.339515405325% Complete