TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

ANDREEA PÎȘCU, CAMPIOANA NAȚIONALĂ LA SEMIMARATON, ARE NEVOIE DE SUSȚINERE PENTRU A-ȘI CONTINUA CARIERA SPORTIVĂ @ 24H DE ALERGARE PENTRU ANDREEA PÎȘCU ~ 2019

Dată: 26 October 2019

Andreea Pîșcu este campiona României la semimaraton (categoriile tineret & seniori), având excelente rezultate și în alergarea montană, unde este calificată pentru participarea la Campionatul Mondial din Argentina.

[ Show more ]

4

Galantomi:

18

Donații:

2,400 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Andreea Pîșcu este campiona României la semimaraton (categoriile tineret & seniori), având excelente rezultate și în alergarea montană, unde este calificată pentru participarea la Campionatul Mondial din Argentina. Deși a ajuns la acest nivel de performanță pentru țara noastră, Andreea câștigă în prezent o sumă modică de la clubul la care este legitimată, având nevoie de suport financiar pentru a continua să facă performanță pentru țara noastră.

 

Sportiva pleacă din țară la începutul lunii noiembrie și are nevoie să achite 10 zile de cazare și mese în Argentina, pentru a se acomoda cu atmosfera de competiție, pentru a studia traseul și a se aclimatiza (campionatul fiind desfășurat la mare altitudine).

 

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL este alături de ambițioasa atletă și organizează o alergare caritabilă pe data de 26 octombrie, pe pista de alergare din Parcul Lumea Copiilor (Bd. Tineretului, Sector 4, lângă Palatul Copiilor).

Evenimentul va dura 24H, iar în cadrul acestuia se va putea alerga și pe intervale mai mici de timp: 3, 6, 12H.

 

Te așteptăm alături de noi pentru a o susține pe campioana națională la semimaraton, Andreea Pîșcu.