TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

VISUL UNEI NOPȚI DE IARNĂ @ Alergare caritabilă de GivingTuesday

Dată: 03 December 2019

Spune da generozității și vino la o alergare caritabilă pe 3 decembrie, când faptele bune sunt sărbătorite la nivel global.

[ Show more ]

8

Galantomi:

4

Donații:

275 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Spune da generozității și vino la o alergare caritabilă pe 3 decembrie, când faptele bune sunt sărbătorite la nivel global.

Așadar, pe 3 decembrie te invităm la o alergare de 2 ore pentru 1 cauză nobilă: VISUL UNEI NOPȚI DE IARNĂ, o campanie de Crăciun care ajută copiii pasionați de un domeniu să își atingă visurile.

Campania este o inițiativă a ONG-ului TOTUL ESTE POSIBIL, iar poveștile copiilor le poți citi aici: http://bit.ly/Copii_Crăciun

Cum ne vom desfășura, mai exact?

Fiecare alergător care vine alături de noi pe 3 decembrie va avea propria pagină de strângere de fonduri pe Galantom, pe care este invitat să strângă 312 lei (vine de la 3 decembrie :) )

Participanții la alergarea de pe 3 decembrie își promovează pagina de strângere de fonduri pentru atingerea targetului.

Pe 3 decembrie ne bucurăm împreună de ziua faprelor bune, în alergare.
Vom fi în IOR pe parcursul a 2 ore, între 5.00 și 7.00, dar tu poți veni oricând și oricât în acest interval.
Vom alerga având lacul pe mâna dreaptă (aleargă în sens invers ca să ne intersectăm). Punctul de întâlnire este Bisericuța Maramureșeană.

3, 2, 1... start la alergare pentru fapte bune!

***

#GivingTuesday este o mișcare globală care încurajează implicarea socială și faptele bune. În marțea de după Black Friday sărbătorim împreună generozitatea, dăruind timp, bunuri sau bani celor care au nevoie de sprijin.

#GivingTuesday pune în valoare generozitatea oamenilor și puterea de comunicare a social media, creând o mișcare ce aduce împreuna ONG-uri, instituții publice, companii și oameni de bine pentru a încuraja implicarea în comunitatate.

Anul trecut de Giving Tuesday în România au fost peste 100 de inițiative de generozitate.

Anul acesta, pe 3 decembrie, te invităm sa fi alături de noi, să dăruiești, să voluntariezi, să dai ceva înapoi comunității din care faci parte și să îți îndemni prietenii să facă la fel.