TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

AN-TAN-TE (2024) @ Retezat Sky Race ~ 2024

Date: 15 June 2024

Retezat SkyRace guided by SportGuru, reprezintă un eveniment de skyrunning  desfășurat în peisajul spectaculos al Masivului Retezat din România. Acesta este un concurs de alergare montană care îmbină provocările extreme ale terenului accidentat cu frumusețea naturală a munților Retezat.

[ Show more ]

1

Supporters:

1

Donations:

32 RON

Raised:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Retezat SkyRace este o cursă ce atrage alergători pasionați de aventură și natură, dornici să își testeze limitele într-un cadru montan unic. În plus față de aspectul competitiv, evenimentul încurajează și spiritul de comunitate, oferind participanților oportunitatea de a împărtăși această experiență extraordinară și de a crea legături durabile cu alți iubitori ai sporturilor montane.

Fiecare ediție a Retezat SkyRace guided by SportGuru este organizată cu atenție la detalii, având la bază standarde ridicate de siguranță și respect pentru mediul înconjurător. Prin această competiție, participanții au ocazia să exploreze și să experimenteze frumusețea naturală a Masivului Retezat într-un mod inedit și plin de adrenalină, transformând evenimentul într-o adevărată aventură montană.

Pe 15 iunie 2024, continuăm povestea Retezat SkyRace guided by SportGuru!