Alerg la Maratonul București pentru balerina Anastasia!

 

Cosmin Bucerzan TOTUL ESTE POSIBIL

36% Complete
180 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pe 13 octombrie voi participa la Maratonul Internațional București, unul dintre evenimentele sportive cele mai populare din România.

 

În afară de bucuria de la linia de finish, prin această cursă îmi propun să o ajut și pe Anastasia Bodan, o foarte tânără balerină din Târgu Mureș.

 

La 13 ani, Anastasia visează să devină cea mai mare balerină din istorie. Pentru Anastasia baletul a devenit o preocupare relativ târziu, la 8 ani. Dar a progresat foarte rapid, reușind să aibă rolul de solistă chiar de la primul ei spectacol oficial, unde a fost Clara, din Spărgătorul de nuci. Cu planuri legate de balet, atât în plan apropiat, cât și pe termen lung, Anastasia vede în pasiunea căreia îi oferă tot timpul și energia sa, un stil de viață, o artă ce a devenit parte din propria persoană.

 

La sfârșitul lunii octombrie, Anastasia va participa la Sibiu Dance Competition, unde își propune să impresioneze un juriu format exclusiv din profesioniști.

Costul costumelor, drumului, cazăre și meselor pentru 4 zile au fost evaluate la 700 de euro, o sumă foarte mare pentru bugetul familiei care o susține pe tânăra Anastasia, însă care nu poate acoperi fără sprijin aceste investiții constante în pregătirea artistei.

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

 

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL (care susține cauza Anastasiei și a decis că pentru munca ei merită susținută cu o bursă lunară pentru performanță):

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea BALERINA ANASTASIA (COSMIN BUCERZAN)

 

 

Împreună suntem mai buni!

 

 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți alerga și tu la viitoarele concursuri susținând totodată și o cauză nobilă.

 

Povestea balerinei Anastasia poate fi parcursă integral, aici:

https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/view?id=728


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

Deși aflată la o vârstă foarte fragedă, Anastasia Bodan visează să devină cea mai mare balerină din istorie. Pentru Anastasia baletul a devenit o preocupare relativ târziu, la 8 ani. Dar a progresat foarte rapid, reușind să aibă rolul de solistă chiar de la primul ei spectacol oficial, unde a fost Clara, din Spărgătorul de nuci. Cu planuri legate de balet, atât în plan apropiat, cât și pe termen lung, Anastasia vede în pasiunea căreia îi oferă tot timpul și energia sa, un stil de viață, o artă ce a devenit parte din propria persoană.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 12-a ediție, iar anul acesta va fi pe 12-13 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

2 Donații

Anonymous

30 RON
12 Oct 2019
Mult succes Anastasia,
11 Oct 2019
Cosmin Bucerzan : TOTUL ESTE POSIBIL
Alerg la Maratonul București pentru balerina Anastasia!