Lucian Radu - Asociatia Totul este posibil

Dăruiesc ziua mea balerinei Anastasia

1,030 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ce poate fi mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de tine? Anul acesta am hotărât să dăruiesc ziua mea de naștere unei cauze dragi mie.

 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine contribuind la cauza Anastasiei Bodan, o foarte tânără balerină din Târgu Mureș.

 

La 13 ani, Anastasia visează să devină cea mai mare balerină din istorie. Pentru Anastasia baletul a devenit o preocupare relativ târziu, la 8 ani. Dar a progresat foarte rapid, reușind să aibă rolul de solistă chiar de la primul ei spectacol oficial, unde a fost Clara, din Spărgătorul de nuci. Cu planuri legate de balet, atât în plan apropiat, cât și pe termen lung, Anastasia vede în pasiunea căreia îi oferă tot timpul și energia sa, un stil de viață, o artă ce a devenit parte din propria persoană.

 

Știu ce înseamnă miile de ore de sacrifiu pentru a face performanță, așa că de ziua mea vreau să o sprijin cu ajutorul vostru, prietenii mei, pe Anastasia Bodu, o tânără balerină de mare perspectivă.

 

Între 25-27 octombrie Anastasia participă la Sibiu Dance Competition, una dintre cele mai importante competiții de profil pentru tinerele talente în lumea dansului. Bugetul Anatasiei pentru acest concurs (cazare, transport, mese, costume) este de 700 de euro. Micuța artistă este pregătită să evolueze în cea mai bună formă și merită să fie sprijinită pentru a face reprezentația vieții ei.

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

 

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL (care susține cauza Anastasiei și a decis că pentru munca ei merită susținută cu o bursă lunară pentru performanță):

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

 

cu mențiunea BALERINA ANASTASIA (LUCIAN RADU)

 

 

Împreună suntem mai buni!

 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacăîți place ideea, îți poți dărui și tu ziua onomastică sau ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

 

 

Povestea balerinei Anastasia poate fi parcursă integral, aici:

https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/view?id=728


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Totul este posibil

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească acolo unde își pun intenția.

ANASTASIA BODAN VISEAZĂ SĂ DEVINĂ CEA MAI MARE BALERINĂ DIN ISTORIE

La 13 ani, Anastasia Bodan visează să devină cea mai mare balerină din istorie. Pentru Anastasia baletul a devenit o preocupare relativ târziu, la 8 ani. Dar a progresat foarte rapid, reușind să aibă rolul de solistă chiar de la primul ei spectacol oficial, unde a fost Clara, din Spărgătorul de nuci. Cu planuri legate de balet, atât în plan apropiat, cât și pe termen lung, Anastasia vede în pasiunea căreia îi oferă tot timpul și energia sa, un stil de viață, o artă ce a devenit parte din propria persoană.

7 Donatii

01 Nov 2019

Anonymous

250 RON
30 Oct 2019

Camelia Bottez

30 RON
La multi ani, Lucian! Buna idee!
27 Oct 2019
Succes si impliniri frumoasa balerina!
27 Oct 2019

Anonymous

300 RON
24 Oct 2019

Anonymous

150 RON
21 Oct 2019

a. s

150 RON
19 Oct 2019