Daniela Luca - TOTUL ESTE POSIBIL

Dăruiesc ziua mea #Zâmbăreților de la Șindrilița!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ce poate fi mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de tine? Anul acesta am hotărât să dăruiesc ziua mea de naștere unei cauze dragi mie.

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profesioniști) în drumul lor către atingerea unor obiective importante.

 

Dintre proiectele asociației eu am ales să susțin campania pentru cei aproximativ 50 de copii din Șindrilița, o localitate din județul Ilfov. 

Din 2013, Gina Dobre, născută și crescută în Satul Șindrilița, locuitor al satului și la momentul actual, oferă suport educațional și emoțional copiilor din Șindirilița care simt nevoia de a-și completa cunoștințele și experiența copilăriei. Totul a început într-o iarnă geroasă, când primele activități ale copiilor au fost învățarea de colinde, de aici venind și numele sub care copiii își desfășoară activitatea: CORUL ȘCOLII DE DUMINICĂ, ZÂMBĂREȚII.

 

Gina lucrează în București și face zilnic naveta de la Șindrilița, iar după ce revine în sat după orele de serviciu, face lecții cu cei mici, fac de mâncare împreună, au grijă de grădină, fac curat, într-un cuvânt: se formează, cresc și evoluează împreună! Gina le-a organizat copiilor un program de lecții, le-a adaptat “programa” pregătirii fiecăruia, le-a făcut o bibliotecă, i-a îmbrăcat cu haine pe care alți copii nu le mai poartă, i-a adus de mai multe ori în București pe banii ei, ai familiei și apropiaților. Sunt zilnic împreună, inclusiv Sâmbăta și Duminica.

 

În prezent, toată activitatea celor aproximativ 50 de copii se desfășoară într-o cameră de aprox. 10-12 mp, unde este amenajată și biblioteca și sunt stocate și materiale de joacă + 2/3 calculatoare nefuncționale.

Zilele de iarnă sunt foarte geroase în această cămăruță, printre nevoile cele mai stringente ale copiilor fiind lemnele de foc și rechizitele.

 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine, iar în loc să îmi faci un cadou, să contribui pentru o cauză nobilă.

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea DANIELA LUCA

 

Împreună suntem mai buni!

 

Îți mulțumesc că ești alături de mine, iar dacă îți place ideea îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

ALTE PROIECTE ALE ASOCIAȚIEI TOTUL ESTE POSIBIL

 

EDUCAȚIE

100 de copii / an sprijiniți să înceapă noul an școlar cu rechizitele necesare

100 de copii / an încurajați să își dezvolte obiceiul de a citi

susținerea lotului de dezbateri al României să reprezinte țara la Campionatul Mondial de Dezbateri Academice (2019)

 

SPORT

resurse oferite constant către top 70 atleți români de top (echipamente, vitamine, cantonamente, înscrieri la curse, bilete de avion, recuperare)

 

MEDIU

excursii și tabere pe teme de ecologizare și reciclare dedicate copiilor și tinerilor (2 evenimente anual)

 

SĂNĂTATE

suport cu echipament medical pentru dotarea unui spital (Uganda)

 

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

ZÂMBĂREȚII DE LA ȘINDRILIȚA VOR SĂ ÎNVEȚE!

În satul Șindrilița (Ilfov) sunt 35-50 de copii care își învață și se joacă într-o cameră de aprox. 10-12 mp. Nevoile copiilor sunt mari (în special în materie de lemne de foc și rechizite), iar cea care le coordonează activitatea, Gina Dobre, nu poate face de una singură tuturor cheltuielilor. Avem nevoie de tine pentru a reda dreptul la educație și joacă în bune condiții pentru acești copii!

 

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!