50 DE ZILE DE RECUPERARE

 

Bogdan Talașman TOTUL ESTE POSIBIL

100% Complete
1,435 RON
Sumă strânsă
100 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

 

Sunt un amator al mișcării, în special alergarea montană, pe care am practicat-o preț de peste 5 ani. Acest lucru m-a ajutat să slăbesc aprox. 50 de kilograme.

 

După o pauză mai lungă în alergare, am reluat antrenamentele, descoperind ușor-ușor zonele de alergat din Parcul Tineretului.

Însă un accident a făcut să sufăr recent o ruptură musculară, provocarea mea în acest moment fiind 50 de zile de recuperare.

 

În această perioadă îmi doresc să fac o faptă bună pentru cineva care are nevoie de sprijin.

 

Astfel am ajuns la povestea Anastasiei Bodan, balerina de 13 ani din Târgu Mureș care pentru a continua să facă performanță are nevoie de suport financiar. Așadar, dau vindecarea unui picior de-al meu pentru picioarele de aur ale artistei Anastasia.

 

Transform un accident într-o faptă bună.

O suferință în bucurie.

 

Te invit alături de mine în această călătorie de 50 de zile la capătul căreia îmi doresc să se afle vindecarea mea și fericirea Anastasiei.

 

 

***

 

 

La 13 ani, Anastasia visează să devină cea mai mare balerină din istorie. Pentru Anastasia baletul a devenit o preocupare relativ târziu, la 8 ani. Dar a progresat foarte rapid, reușind să aibă rolul de solistă chiar de la primul ei spectacol oficial, unde a fost Clara, din Spărgătorul de nuci. Cu planuri legate de balet, atât în plan apropiat, cât și pe termen lung, Anastasia vede în pasiunea căreia îi oferă tot timpul și energia sa, un stil de viață, o artă ce a devenit parte din propria persoană.

 

Știu ce înseamnă miile de ore de sacrifiu pentru a face performanță, așa că vreau să o sprijin cu ajutorul vostru, prietenii mei, pe Anastasia Bodu, o tânără balerină de mare perspectivă.

 

Bugetul lunar al Anastasiei pentru balet nu este unul mic. Există costuri cu școala, înscrierile la concursuri, transportul, cazarea și mesele, dar și cu fiecare costum de scenă și echipamentul pentru antrenament.

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE".

 

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL (care susține cauza Anastasiei și a decis că pentru munca ei merită susținută cu o bursă lunară pentru performanță):

 

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

 

cu mențiunea BALERINA ANASTASIA (BOGDAN TALAȘMAN)

 

 

 

Împreună suntem mai buni!

  

 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți alege și tu propria cauză pe care să o susții!

 

Povestea balerinei Anastasia poate fi parcursă integral, aici:

https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/view?id=728

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

Deși aflată la o vârstă foarte fragedă, Anastasia Bodan visează să devină cea mai mare balerină din istorie. Pentru Anastasia baletul a devenit o preocupare relativ târziu, la 8 ani. Dar a progresat foarte rapid, reușind să aibă rolul de solistă chiar de la primul ei spectacol oficial, unde a fost Clara, din Spărgătorul de nuci. Cu planuri legate de balet, atât în plan apropiat, cât și pe termen lung, Anastasia vede în pasiunea căreia îi oferă tot timpul și energia sa, un stil de viață, o artă ce a devenit parte din propria persoană.

Nu ești neaparăt un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poți face asta pe Galantom prin intermediul 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o campanie de fun

 

11 Donații

Anonymous

100 RON
Pentru micuta balerina!
15 Dec 2019
06 Nov 2019
06 Nov 2019
Succes Anastasia Bodan!
06 Nov 2019

Doina

100 RON
Mult succes! O sa reusesti!
31 Oct 2019

Raluca Ana

150 RON
30 Oct 2019
BALERINA ANASTASIA (BOGDAN TALAȘMAN
27 Oct 2019

Mirela

30 RON
Succes, Anastasia!
27 Oct 2019

adriana

500 RON
Sa i se indeplineasca visele!
26 Oct 2019
Mult succes in continuare!
26 Oct 2019

Claudiu Beletoiu

50 RON
Multă sănătate și refacere ușoară Bogdan. Anastasia cu siguranță va ajunge departe.
26 Oct 2019
Bogdan Talașman : TOTUL ESTE POSIBIL
50 DE ZILE DE RECUPERARE