Lucian Ștefu - Asociatia Totul este posibil

Alerg la Campionatul Balcanic pentru ca mai mulți copii să citească!

150 RON Donatii stranse
15% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În noiembrie are loc Campionatul Balcanic de Cross Country, unde există și prezență românească. Atleți din România vor concura pe 9 noiembrie, în localitatea Berane, din Muntenegru.

 

Voi lua și eu startul în concurs și cu această ocazie susțin o campanie educațională derulată de Asociația TOTUL ESTE POSIBIL, campanie care implică adolescenți și copii. Și ce am putea oferi mai frumos unui copil decât o carte? Cărțile ne deschid mințile, ne fac să visăm, dar ne ajută și să mai lăsăm jos telefonul sau tableta.

 

Campania „MAI DĂ O PAGINĂ!” își propune ca anual să ajungă la minim 100 de copii și tineri, cu o medie de cel puțin 3 cărți oferite fiecăruia (deci un total de 300 de volume), titlurile fiind alese de copii.

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea CĂRȚI (LUCIAN ȘTEFU).

 

Te invit să fii alături de mine și să susținem împreună această cauză: eu alergând, tu contribuind. 

 

Împreună suntem mai buni!

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Totul este posibil

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească acolo unde își pun intenția.

MAI DĂ O PAGINĂ!

"Dacă nu aș fi descoperit plăcerea lecturii, aș fi fost doborâtă de stresul școlii și cu siguranță mi-aș fi petrecut timpul liber într-un mod neproductiv. Datorită personajelor minunate am învățat că totul este posibil dacă muncești destul de mult."

MIHAELA TUDOR, 14 ani 

Aceste rânduri ne-au inspirat proiectul prin care ne propunem ca în pușculița asociației să existe mereu un fond destinat cărților, cărți care ne propunem să ajungă la copii care vor să învețe, dar poate familiile din care ei provin nu îi pot susține de fiecare dată. 

1 Donatii

Lectura e o cărămidă fundamentală cu ajutorul căruia îți poți consolida un viitor de succes.
31 oct 2019