Paula Rotar - TOTUL ESTE POSIBIL

De ziua mea vreau să pun Reactorul pe roți!

1,186 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
12 Donatii

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Reactor are nevoie de 35.000 de lei pentru a putea achiziționa un autoturism de calitate pentru deplasări. Continuitatea în domeniul cultural depinde și de mobilitatea producțiilor la care se lucrează în fiecare stagiune.

Spectacolele Reactor circulă foarte mult prin țară în cadrul a diferite proiecte comunitare sau de dezvoltare a publicului nou și sunt foarte des invitate în festivalurile de teatru din România.

Spectacolele trupei au plecat din curtea Reactor cu duba și au ajuns la FITS în Sibiu, la Festivalul de Teatru Scurt Oradea, la De-Butant în Sfântu Gheorghe, la Bucharest Fringe și FNT, la Re-GENERATOR în Iași, la FEST- FDR Timisoara, Școala de Vară de la Telciu, Festivalul de Teatru de la Piatra Neamț, și a trecut chiar și granița în Ungaria, la festivalul Thealter din Szeged, Satu Mare, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Covasna, Zalău.

După cinci ani în care a fost folosită atât duba, cât și mașinile celor din trupă pentru a încărca diferite obiecte (grele, voluminoase sau fragile), acum este nevoie de un autoturism sigur și decent. Este nevoie de o mașină mare care să aibă 7 locuri de pasageri și loc de decor și recuzită (minim 2.20 lungime). În ultimii trei ani, odată cu dezvoltarea proiectelor Reactor, decorurile spectacolelor au devenit și ele mai voluminoase. Producțiile  Micul nostru centenar, 99,6%, Glorie, M.I.S.A.Părut, Baladele memoriei, Miracolul de la Cluj, În viitorul apropiat, În umbra marelui plan, Noi nu niciodată, Proteine Fluorescente, via negativa, All over your face, Detașat, Ziua în care papucii mei și-au înghițit limba, Abuz au încăput în dubă și au ajuns la publicuri din diferite orașe. După peste 100.000 de kilometri acumulați doar de când au împrumutat-o, duba Reactor a cedat.

 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

 
sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:
RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea REACTOR (PAULA)Te invit să punem Reactorul (din nou) pe roți!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

PUNE REACTORUL PE ROȚI!

Spațiul Reactor (Cluj) are nevoie de 35.000 de lei pentru achiziționarea unui autoturism de calitate pentru deplasările spectacolelor de teatru și operă.

12 Donatii

Sa aveti cat mai multe spectacole faine in deplasare!
22 Nov 2019
20 Nov 2019
La mulți ani :)
10 Nov 2019
Succesc!
10 Nov 2019
Sustinem teatrul independent si duba care trasnporta cultura!!
09 Nov 2019

Oana

75 RON
08 Nov 2019

Anonymous

75 RON
08 Nov 2019
100 RON
08 Nov 2019
08 Nov 2019

Ale

36 RON
Wheels for art
06 Nov 2019
05 Nov 2019
Cred în Reactor și Paula, pe care am descoperit-o datorită Leului Ra.
05 Nov 2019