Gabriel și Lucian Ștefu - Asociatia Totul este posibil

Dăruim ziua noastră campioanei Andreea Pîșcu

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

 

Anul acesta am hotărât să ne dăruim ziua de naștere unei cauze care ne este dragă, cauză propusă de asociația ai cărei beneficiari suntem și noi.

 

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profesioniști) în drumul lor către atingerea unor obiective importante.

 

Andreea Pîșcu este campioana României la semimaraton (tineret și seniori) și o sportivă în ascensiune în alergarea montană. Ea va participa în această toamnă la Campionatul Mondial de Alergare Montană din Argentina. Andreea are nevoie de finanțare urgentă pentru a merge în Argentina cu câteva zile mai devreme și a se acomoda cu traseul, temperatura și atmosfera de competiție.

 

Atunci când faci totul din pasiune, oferi din tine tot ce e mai bun. Andreea a devenit mai puternică, mai hotărâtă și a încercat întodeauna să își depășească condiția. “Ce mi-a determinat evoluția continuă a fost dăruirea, seriozitatea, cantitatea enormă de muncă, dar și iubirea pe care o port acestui sport”, spune sportiva despre disciplina în care a ales să facă performanță.

 

Povestea completă a sportivei o poți citi aici:

https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/view?id=749

 

BUGETUL SPORTIVEI PENTRU CAMPIONATUL MONDIAL DE ALERGARE MONTANĂ DIN ARGENTINA

 

vitaminizare: 700 de lei

cazare și mese pentru 10 zile în Argentina: 5.000 lei

echipament: 1500 lei

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

 

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea ANDREEA PÎȘCU (LUCIAN & GABRIEL ȘTEFU)

 

Împreună suntem mai buni!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Totul este posibil

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească acolo unde își pun intenția.

ANDREEA PÎȘCU, CAMPIOANA NAȚIONALĂ LA SEMIMARATON, ARE NEVOIE DE SUSȚINERE PENTRU A-ȘI CONTINUA CARIERA SPORTIVĂ

Andreea Pîșcu este campiona României la semimaraton (categoriile tineret & seniori), având excelente rezultate și în alergarea montană, unde este calificată pentru participarea la Campionatul Mondial din Argentina. Deși a ajuns la acest nivel de performanță pentru țara noastră, Andreea câștigă în prezent o sumă modică de la clubul la care este legitimată, având nevoie de suport financiar pentru a continua să facă performanță pentru țara noastră.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!