Alerg pentru inimoasa Ana Oană

 

Daniela Mitrea TOTUL ESTE POSIBIL

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta voi sărbători Ziua Națională alergând la Maratonul 1 Decembrie.

 

Am ales cauza inimoasei Ana Oană, care la 66 de ani este o persoană foarte activă și vrea să tricoteze voluntar jucării ce se vor vinde pentru proiectele asociației TOTUL ESTE POSIBIL ce implică tineri și copii.

Te invit să fii alături de mine șisă donezi banii către acestă cauză.

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

 
sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:
RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea JUCĂRII TRICOTATE (DANIELA)



Împreună suntem mai buni!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

Ana Oană este precum argintul viu. Fără stare. De câte ori o întâlnești, poartă după sine setul de tricotat. Are multe fire colorate, perechi de andrele și cel puțin o lucrare începută. Tricotează gratuit jucării pentru a ajuta tinerii beneficiari ai asociației TOTUL ESTE POSIBIL, dar are nevoie de materiale pentru a continua să lucreze. 300 de lei lunar este o sumă suficientă pentru a-și alimenta stocurile de fire și accesorii.

Ediția din acest an are o tema specială, aniversând cei 160 de ani de la Mica Unire (Unirea Principatelor Române) și cei 200 de ani de la nașterea celui intitulat “Domnul Unirii”: Alexandru Ioan Cuza. Istoria îl consacră pe domnitor ca omul providențial al Unirii, acela care a dat pământ tăranilor, a introdus în țară obligativitatea învățământului primar, a efectutat reform

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Daniela Mitrea : TOTUL ESTE POSIBIL
Alerg pentru inimoasa Ana Oană