Mioara Mădălina Făcăoaru - Asociatia Totul este posibil

Alerg pentru campioana Mădălina Stanciu!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Crosul 15 Noiembrie este cea mai importantă competiție sportivă organizată anual la Brașov, în semn de omagiu pentru Revolta Anticomunistă din 15 Noiembrie 1987.

Competiția are deja o istorie impresionantă, de 29 de ani, fiind una dintre cele mai longevive competiţii atletice de alergare urbană din România.

Traseul crosului, cu o lungime de 5 km, este același cu cel pe care manifestanții l-au parcurs pe străzile municipiului Brașov, în toamna lui ‘87.

 

An de an, la Crosul 15 Noiembrie aleargă peste 800 de persoane, sportivi amatori de toate vârstele și sportivi legitimați la cluburi de atletism din România, dar și sportivi din alte țări (Europa, Africa, Asia, America de Sud).

 

Printre sportivii amatori care vor lua startul anul acesta mă număr și eu, iar alergării mele îi asociez și o cauză.

Te invit să fii alături de mine în această provocare! M-am alăturat unui proiect al Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, organizația care sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profesioniști) în drumul lor către atingerea unor obiective importante.

La 16 ani, Mădălina Gabriela Stanciu are numeroase premii naționale și internaționale la arte marțiale, un sport pe care îl practică de 10 ani. Deși sportul ocupă un loc important în viața ei, Mădălina este și o elevă foarte bună, fiind prima din clasa ei la liceu și încheind clasa a IX-a cu media generală 9.41.

Anul acesta Mădălina a reprezentat România la europene luând medalie de bronz și toate cheltuielile de participare au fost acoperite de mama ei, printr-un credit bancar. Mădălina este din nou calificată pentru 2020, dar de această dată mama nu mai are cum să își sprijine fiica din nou, de aceea au apelat la TOTUL ESTE POSIBIL.

 

Povestea Mădălinei, pe larg, este aici:

http://bit.ly/MădălinaStanciu_povestea

 

BUGETUL MĂDĂLINEI PENTRU CAMPIONATUL EUROPEAN DE ARTE MARȚIALE   100€, înscriere la concurs 585€, cazare și mese (7 nopți, 8 zile) 300€ transport (bilet de avion și transferuri de la aeroport) TOTAL: 985€ (4.750 lei)       

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

Prin platforma Galantom, pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

 

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea MĂDĂLINA STANCIU (MIOARA)

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Totul este posibil

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească acolo unde își pun intenția.

MĂDĂLINA STANCIU LA CAMPIONATUL EUROPEAN DE WUSHU (RUSIA, 2020)

La 16 ani, Mădălina Gabriela Stanciu are numeroase premii naționale și internaționale la arte marțiale, un sport pe care îl practică de 10 ani. Deși sportul ocupă un loc important în viața ei, Mădălina este și o elevă foarte bună, fiind prima din clasa ei la liceu. Adolescenta este calificată la Campionatul european de arte marțiale din Rusia (2020), însă poate participa doar dacă achită integral costurile aferente (bilet de avion, cazare, mese, înscrierea la concurs, vitamine și echipament specific).

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!