Robert Constantin Zamisnicu - TOTUL ESTE POSIBIL

Alerg pentru visul unei tinere scriitoare & graficiene!

25 RON Donatii stranse
2.5% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta am decis să sărbătoresc ziua națională în alergare, la Maratonul 1 decembrie, din IOR. Îmi doresc să ofer un scop mai mare acestui concurs la care particip, de aceea am ales un proiect al Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, care sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profesioniști) în drumul lor către atingerea unor obiective importante.

 

Consider că este esențial pentru formarea fiecărui tânăr să fie susținut și încurajat să își urmeze talentul și pasiunea, de aceea alegerea mea este tânăra de 15 ani

MIHAELA TUDOR

care își dorește să devină primul autor de nuvele grafice din România (adică ea este și scriitor și ilustrator al propriilor povești).

 

***

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea MIHAELA TUDOR (ROBERT).

 

Te invit să fii alături de mine și să susținem împreună această cauză: eu alergând, tu contribuind. 

 

Împreună suntem mai buni!

 

***

POVESTEA MIHAELEI, PE SCURT

 

“M-am născut pe 19 septembrie 2004. Tata ne-a părăsit pe mine și pe mama când aveam 3 ani, iar de atunci locuiesc doar cu mama și bunica mea. Până în clasa a 6-a am schimbat trei școli în căutarea unui mediu bun pentru dezvoltarea mea. În 2015 un incendiu a afectat casa noastră. Desenez și scriu încă de la grădiniță”.

Mihaela este elevă la Colegiul Național "Ion Creangă" din București, în clasa de japoneză. Visul ei este să devină autor de nuvele grafice.

Ce o poate ajuta pe Mihaela să își îndeplinească visul?
1. O tabletă grafică pentru ilustrații
2. Cărți de tipul nuvelă grafică pentru inspirație
3. Un buget pentru publicarea primului volum

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

MIHAELA TUDOR VISEAZĂ SĂ DEVINĂ PRIMUL AUTOR DE NUVELE ILUSTRATE DIN ROMÂNIA

Mihaela Tudor are 15 ani și este elevă la Colegiul Național "Ion Creangă" din București, în clasa de japoneză. Visul ei este să devină primul autor de nuvele ilustrate din România.

1 Donatii

Succes!
26 nov 2019