Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Gabriel Gan TOTUL ESTE POSIBIL

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

La 16 ani, Mădălina Gabriela Stanciu are numeroase premii naționale și internaționale la arte marțiale, un sport pe care îl practică de 10 ani. Deși sportul ocupă un loc important în viața ei, Mădălina este și o elevă foarte bună, fiind prima din clasa ei la liceu. Adolescenta este calificată la Campionatul european de arte marțiale din Rusia (2020), însă poate participa doar dacă achită integral costurile aferente (bilet de avion, cazare, mese, înscrierea la concurs, vitamine și echipament specific).

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!