Alerg la APUSENI4ULTRA pentru sănătatea copiilor!

 

Istvan Szokolszky TOTUL ESTE POSIBIL

64.375% Complete
2,060 RON
Sumă strânsă
3,200 RON
Target
15
Donații

4 ZILE * 2 ALERGĂTORI * 320 KM

 

Sunt Istvan Szokolszky, sportiv de anduranță, iar împreună cu Viorel Feleșer, un tânăr alergător montan căruia îi sunt și antrenor, ne-am propus traversarea epică a Apusenilor, într-o cursă multi-etapă de 320 de kilometri de alergare montană. Te invităm alături de noi pentru a urmări o aventură plină de adrenalină și pentru a face o faptă bună susținând cauza nobilă în domeniul sănătății aleasă de noi.

 

DETALII EVENIMENT SPORTIV

 

Diferență de nivel:

9.500 m

 

Traseu:

Zlatna – Bucium – Vulcanul Buceș – Vârful Găina – Vârful Bihor – Vârtop –  Padiș –  Vârful Vlădeasa – Răchițele – Beliș – Vârful Muntele Mare – Sălciua de Jos – Remetea – Lacul Iezer – Refugiul Săruni - Zlatna

 

Interval de desfășurare:

30 iulie – 2 august 2020

 

Sportivi:

Istvan Szokolszky, Campion Național la Duatlon în 2017 & 2018 (categorie de vârstă)

Viorel Fleșer, alergător montan junior (clasare pe podium la peste jumătate din cursele la care a praticipat până în prezent)

 

Ne-am dorit să asociem și o componentă caritabilă acestui eveniment. Pentru noi sănătatea este foarte importantă, iar atunci când vine vorba de copii, considerăm că aceștia reprezintă una din categoriile cele mai vulnerabile, categorie către care noi am hotărât să îndreptăm toată atenția. Am alex Centrul Maria Beatrice din Alba Iulia, datorită faptului că sunt doi sportivi din această zonă, însă și pentru că munca depusă de oamenii de aici este una extrem de valoroasă și cu rezultate de excepție.

 

***

 

CENTRUL MARIA BEATRICE

 

Centrul Maria Beatrice din Alba Iulia ajută sute de copii cu paralizii cerebrale sau accidentați din întreaga țară, să meargă, să vorbească sau cel puțin familiile lor să spere asta.

 

Complexul socio-medical a fost fondat în 2012 de către Profesori Iulia și Sebastian Onac, părinții Mariei Beatrice, fetița care nu poate merge și nici nu vorbește. Familia a căutat să dea sens unei tragedii și să schimbe soarta, iar acum copila Maria Beatrice și Centrul ce-i poartă numele cresc împreună.

 

Centrul Maria Beatrice totalizează astăzi 1.000 mp de terapie distribuită pe 24 săli funcționale. 43 de angajați deservesc anual peste 500 de copii beneficiari, asigurând zilnic terapie  pentru 70 de copii din Alba Iulia, jud. Alba și din țară, cu un total de 300 de ședințe de recuperare pe zi.  

 

ACTIVITĂȚI MEDICALE ÎN CENTRUL MARIA BEATRICE:

● Evaluare funcțională pentru copiii născuți prematur, în scopul intervenției timpurii asupra eventualelor afecțiuni neuro-motorii și kinetoprofilaxia prematurului;

● Recuperare medicală a copilului mic;

● Recuperare medicală în stări post-traumatice, post-operatorii;

● Recuperare medicală în afecțiuni osteoarticulare și musculo-scheletale: tulburări de statică vertebrală (cifoze, scolioze, hiperlordoze), hernia de disc (cervicală, lombară, toracală), deviații de membre superioare și inferioare (genu varum, genu valgum, talus valgus, genu recurvatum, picior plat, picior strâmb congenital, picior equin), sechele rahitism, retracții de tendoane.

● Recuperare medicală în afecțiuni neuromotorii, inclusiv dobândite: paralizie cerebrală, tetrapareză, hemipareză, monopareză, parapareză, tulburări de coordonare, diferite sindroame neurologice (sindrom West, boli genetice), boli ale măduvei spinării, afecțiuni posttraumatice–cranio-cerebrale și vertebro-medulare, leziuni de nervi periferici, miopatii și boli neuromusculare (distrofii musculare)

 

NEVOILE CENTRULUI MARIA BEATRICE

Într-un complex socio-medical cu un astfel de nivel al activității, nevoile de echipament și consumabile sunt permanente.

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să ne focusăm pe 2 direcții principale:

● Dotarea camerei de integrare senzoriale cu echipamente pentru stimularea simțurilor

● Asigurarea de articole de protecție & igienizare

 

***

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

1. CONTRIBUIE CU BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Contribuțiile pentru această campanie se pot face prin intermediul platformei Galantom, pe această pagină

direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

sau prin Revolut, la numărul 0722446352

cu mențiunea APUSENI4ULTRA

 

2. SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii.

 

Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: eliza@totulesteposibil.org

 

3. DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

4. MEDIATIZEAZĂ POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația a fost înființată în anul 2017, cu scopul de a sprijini persoanele cu potențial și obiective clare în drumul spre performanță. Printre cei pe care îi susținem se numără elevi olimpici, sportivi campioni, artiști sau oameni de cultură. Campaniile noastre vizează în special proiecte în domeniile educației, sportului, medicinei sau mediului.

 

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

Centrul Maria Beatrice din Alba Iulia ajută sute de copii cu paralizii cerebrale sau accidentați din întreaga țară, să meargă, să vorbească sau cel puțin familiile lor să spere asta. Împreună putem sprijini ca centrul să beneficieze de dotările necesare pentru a a asigura aprox. 300 de ședințe de recuperare pe zi, pentru cei peste 500 de copii care sunt beneficiari ai centrului într-un an de activitate.

 

Traversarea epică a Apusenilor, într-o cursă multi-etapă de 320 de kilometri de alergare montană.   Diferență de nivel: 9.500 m   Traseu: Zlatna – Bucium – Vulcanul Buceș – Vârful Găina – Vârful Bihor – Vârtop –  Padiș –  Vârful Vlădeasa – Răchițele – Beliș – Vârful Muntele Mare – Sălciua de Jos – Remetea – Lacul Iezer – Refugiul Săruni - Zlatna

 

15 Donații

Anonymous

300 RON
08 Aug 2020

Anonymous

150 RON
06 Aug 2020

Tuhut Simona

200 RON
Mulțumim pentru ca existi Alexandru Todoran Fer! Te iubim!
04 Aug 2020

Anonymous

30 RON
04 Aug 2020

Anonymous

150 RON
Mii de felicitari! Este o onoare să va vedem alergând si facand si gesturi pentru altii. Mult spor in continuare, domnule antrenor!
04 Aug 2020
04 Aug 2020
eu oricum nu mai am cuvinte
04 Aug 2020
04 Aug 2020

Victor

100 RON
02 Aug 2020
02 Aug 2020
02 Aug 2020

Anonymous

200 RON
02 Aug 2020

Anonymous

105 RON
30 Jul 2020
29 Jul 2020

Radu Valentin Runceanu

75 RON
20 Jul 2020