Erik aleargă alături de mine la semimaraton București

 

Claudiu Belețoiu TOTUL ESTE POSIBIL

15% Complete
75 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații

Am cunoscut un copil care a iubit muntele și mă simt legat de el în continuare.

Pentru toate performanțele realizate de Erik Gulacsi, dublu campion european la alpinism, am simțit să aduc un modest omagiu, alergând toate cursele mele din 2017 în memoria lui.

A doua cursă este semimaratonul București.

 

DESPRE CAMPANIA IN MEMORIAM ERIK GULACSI

Erik Gulacsi, cel mai bun aplinist tânăr al României, cu două recorduri europene la activ, a pierit în avalanșa din Retezat, la sfârșitul lunii Aprilie 2017. 

 

În memoria lui, Asociația TOTUL ESTE POSIBIL inițiază o campanie de strângere de fonduri care vor fi direcționate familiei. Pentru Erik, viitoarea expediție importantă urma să aibă loc în 2018, în Alaska. Erik își dorea să ajungă în pe cel mai înalt vârf din America de Nord, Denali (6.194 m). Familia sa dorește ca el să rămână în locul pe care l-a iubit cel mai mult, muntele. Tatăl lui Erik, Bela Gulacsi, și-a propus ca anul viitor să meargă în expediția din Alaska pentru a duce acolo o urnă cu cenușă, oferindu-i lui Erik posibilitatea de a rămâne la înălțime pentru totdeauna. Așadar, fondurile colectate cu ajutorul acestei campanii, vor fi folosite de familia lui Erik Gulacsi pentru expediția pe Denali din 2018, în care va pleca tatăl lui Erik, Bela Gulacsi (costurile expediției sunt evaluate la aproximativ 5.000 de euro).

 

Pentru noi, Erik a atins deja propriul Everest, așa încât suma pe care ne dorim să o strângem este de 8.848 lei.

       

DESPRE ERIK GULACSI

Erik Gulacsi (12 ani), născut pe 1 Iunie 2004.

Erik a reuşit să ajungă în august 2016 pe vârful Elbrus la 5.642 de metri altitudine, devenind cel mai tânăr băiat din Europa care a reuşit acest lucru. În Ianuarie 2017 a stabilit un nou record european de vârstă când a atins vârful Aconcagua, 6962 metri, la doar 12 ani.

Erik a început să practice alpinismul de la vârsta de 8 ani.

La fel ca prietena și colega lui, Dor Geta Popescu, Erik Gulacsi îşi dorea mult să parcurgă două circuite extrem de dificile: Seven Summits (escaladarea celor îna înalte vârfuri de pe fiecare continent) şi Seven Volcanoes (escaladarea celor mai înalţi vulcani de pe fiecare continent). 

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Suntem un ONG care oferă sprijin persoanelor cu pontențial și ținte clare pentru a-și îndeplini obiectivele. În plus, oferim instruire sponsorilor și donatorilor noștri și ne fundamentăm inițiativele pe principiul conlucrării - poți fi ajutat doar dacă oferi, la rândul tău, ajutor.

Ai un vis și simți că nu îl poți transforma singur în realitate? Te putem ajuta ca totul să fie posibil și în cazul tău!

CUM POȚI CONTRIBUI LA PROIECTELE ASOCIAȚIEI TOTUL ESTE POSIBIL

Cu donații directe la evenimentele noastre sau în conturile Asociației:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont lei)
RO83BTRLEURCRT0386479601 (cont euro)
RO87BTRLUSDCRT0386479601 (cont usd)

Prin direcționarea celor 2% din impozitul pe venit (prin completarea formularului 200 sau 230).

Prin direcționarea a până la 20% din impozitul pe profit (pentru persoanele juridice).

Ne dorim să creăm o comunitate globală în care ne sprjinim și să evoluăm reciproc, în care să ne realizăm obiectivele și în care visurile să devină realitate mult mai rapid.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

Erik Gulacsi, cel mai bun aplinist tânăr al României, cu două recorduri europene la activ, a pierit în avalanșa din Retezat, la sfârșitul lunii Aprilie 2017. 

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 13-14 Mai 2017, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

1 Donații

14 May 2017