Erik aleargă cu mine 105 km la Ciucaș X3

 

Claudiu Belețoiu TOTUL ESTE POSIBIL

2.8571428571429% Complete
30 RON
Sumă strânsă
1,050 RON
Target
1
Donații

În 2015 am finalizat primul meu ultramaraton - Ciucas X3. Prima dragoste nu se uită niciodată, iar pasiunea mea au devenit ultramaratoanele. Ultramaratonul este singurul obiectiv pe care îl vizez pentru viitoarea mea carieră de sportiv amator, așa că voi rămâne puternic legat de Ciucaș și în viitor.

 

Pe 9 Septembrie iau startul pentru a treia oară la această cursă care mi-a adus certitudinea legată de ce doresc pentru viitorul meu ca alergător. Iarna trecută am făcut o tură de antrenament cu Erik Gulacsi. Tot în Ciucaș. În viață lucrurile se leagă... și au o semnificație pe care o înțelegem dacă suntem dispuși să privim dincolo de întâmplări și suprafața lucrurilor. 

 

Ultima dorință exprimată de Erik a fost să ajungă pe Denali (cel mai înalt vârf din America de Nord) în 2018. Erik nu mai poate ajunge, dar poate ajunge tatăl lui, care va depune pe vârful din Alaska o urnă cu cenușa provenind de la corpul neînsuflețit al fiului său. Este o expediție dificilă și costisitoare, iar eu îmi doresc să pun umărul împreună cu ajutorul vostru, ca simbol că visurile continuă să ne însuflețească și după dispariția fizică a celor care ne-au inspirat...

 

Pentru toate performanțele realizate de Erik Gulacsi, campion european la alpinism, am simțit să aduc un modest omagiu, alergând toate cursele mele din 2017 în memoria lui, având ca target 10 lei pentru fiecare km alergat.

 

Ciucaș X3 ultra reprezintă, în cifre:

105 km de alergare montană

4693M D+

timp limită: 24h

1954m altitudine maximă

 

Cu ajutorul vostru știu că putem să strângem întreaga sumă pentru a duce mai departe visul lui Erik.

 

DESPRE CAMPANIA IN MEMORIAM ERIK GULACSI

Erik Gulacsi, cel mai bun aplinist tânăr al României, cu două recorduri europene la activ, a pierit în avalanșa din Retezat, la sfârșitul lunii Aprilie 2017. 

 

În memoria lui, Asociația TOTUL ESTE POSIBIL inițiază o campanie de strângere de fonduri care vor fi direcționate familiei. Pentru Erik, viitoarea expediție importantă urma să aibă loc în 2018, în Alaska. Erik își dorea să ajungă în pe cel mai înalt vârf din America de Nord, Denali (6.194 m). Familia sa dorește ca el să rămână în locul pe care l-a iubit cel mai mult, muntele. Tatăl lui Erik, Bela Gulacsi, și-a propus ca anul viitor să meargă în expediția din Alaska pentru a duce acolo o urnă cu cenușă, oferindu-i lui Erik posibilitatea de a rămâne la înălțime pentru totdeauna. Așadar, fondurile colectate cu ajutorul acestei campanii, vor fi folosite de familia lui Erik Gulacsi pentru expediția pe Denali din 2018, în care va pleca tatăl lui Erik, Bela Gulacsi (costurile expediției sunt evaluate la aproximativ 5.000 de euro).

 

Pentru noi, Erik a atins deja propriul Everest, așa încât suma pe care ne dorim să o strângem este de 8.848 lei.

       

DESPRE ERIK GULACSI

Erik Gulacsi (12 ani), născut pe 1 Iunie 2004.

Erik a reuşit să ajungă în august 2016 pe vârful Elbrus la 5.642 de metri altitudine, devenind cel mai tânăr băiat din Europa care a reuşit acest lucru. În Ianuarie 2017 a stabilit un nou record european de vârstă când a atins vârful Aconcagua, 6962 metri, la doar 12 ani.

Erik a început să practice alpinismul de la vârsta de 8 ani.

La fel ca prietena și colega lui, Dor Geta Popescu, Erik Gulacsi îşi dorea mult să parcurgă două circuite extrem de dificile: Seven Summits (escaladarea celor îna înalte vârfuri de pe fiecare continent) şi Seven Volcanoes (escaladarea celor mai înalţi vulcani de pe fiecare continent). 

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Este un ONG care oferă sprijin persoanelor cu pontențial și ținte clare pentru a-și îndeplini obiectivele. În plus, oferă instruire sponsorilor și donatorilor Asociației și îți fundamentează inițiativele pe principiul conlucrării - poți fi ajutat doar dacă oferi, la rândul tău, ajutor.

Ai un vis și simți că nu îl poți transforma singur în realitate? Asociația TOTUL ESTE POSIBILE te poate ajuta ca totul să fie posibil și în cazul tău!

 

CUM POȚI CONTRIBUI LA PROIECTELE ASOCIAȚIEI TOTUL ESTE POSIBIL

Cu donații directe la evenimentele noastre sau în conturile Asociației:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont lei)

RO83BTRLEURCRT0386479601 (cont euro)

RO87BTRLUSDCRT0386479601 (cont usd)

Prin direcționarea celor 2% din impozitul pe venit (prin completarea formularului 200 sau 230).

Prin direcționarea a până la 20% din impozitul pe profit (pentru persoanele juridice).

Asociația își dorește să creeze o comunitate globală în membri să se sprjine și să evolueze reciproc, în care să își realizeze obiectivele și în care visurile să devină realitate mult mai rapid.

CUM POȚI CONTRIBUI LA PROIECTELE ASOCIAȚIEI TOTUL ESTE POSIBIL

Cu donații directe la evenimentele noastre sau în conturile Asociației deschise la Banca Transilvania:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont lei)
RO83BTRLEURCRT0386479601 (cont euro)
RO87BTRLUSDCRT0386479601 (cont usd)

Prin direcționarea celor 2% din impozitul pe venit (prin completarea formularului 200 sau 230).

Prin direcționarea a până la 20% din impozitul pe profit (pentru persoanele juridice).

Ne dorim să creăm o comunitate globală în care ne sprjinim și să evoluăm reciproc, în care să ne realizăm obiectivele și în care visurile să devină realitate mult mai rapid.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

Erik Gulacsi, cel mai bun aplinist tânăr al României, cu două recorduri europene la activ, a pierit în avalanșa din Retezat, la sfârșitul lunii Aprilie 2017. 

Ciucas X3 este concursul de alergare montana organizat de C.T.A. Ciucas Ploiesti desfasurat in Muntii Ciucas, avand 3 curse semimaraton, maraton si ultramaraton.  Este o cursa de tipul circuit, traseul trecand prin muntii Ciucas, Grohotis si Tataru, cu startul si finish-ul in statiunea Cheia. Cel mai inalt punct este pe vf. Ciucas (1954m). Editia din 2017 va avea loc in data de 9 septembrie.

 

1 Donații

Mulțumesc că ești alături de mine întotdeauna! Mult succes la cursa ta de suflet. Până la capăt!
06 Sep 2017