TOTUL PENTRU SPORT | 100 miles of Istria

 

Claudiu Belețoiu TOTUL ESTE POSIBIL

5.8823529411765% Complete
100 RON
Sumă strânsă
1,700 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

TOTUL PENTRU SPORT

 

Pe 12 aprilie 2019 voi lua startul cele mai importante curse de trail din Croația: 100 miles of Istria (proba de 170 de km, cursa roșie). Din 2015, de când am început să alerg, am asociat diverse campanii de fundraising curselor mele de alergare, iar de data aceasta voi alerga pentru oameni care au aceeași pasiune ca și mine: alergarea.

 

Fac acest lucru pentru că înțeleg foarte bine ce înseamnă să ai o preocupare căreia îi dedici timp, energie și bani. Cu toate acestea, uneori partea financiară poate reprezenta o piedică în a participa la anumite curse sau în achiziționarea de echipament.

 

Tocmai de aceea, cu ajutorul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, prin proiectul TOTUL PENTRU SPORT, îmi propun să ajut alți alergători care au nevoie de susținere pentru procurarea de echipament, înscrieri la curse ori servicii de specialitate legate de alergare.

 

Așadar, vă invit să vă alăturați cu donații acestei campanii, pentru a susține sportul și performerii care iubesc alergarea!

 

CUM DONEZI?

Poți susține proiectul cu o donație pe platforma Galantom sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

 

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească în drumul către performanță. Ne-am îndreptat atenția asupra persoanelor care au abilități într-un anumit domeniu, au obiective înalte, dar au și nevoie de sprijin pentru a le îndeplini.

 

Unul dintre domeniile pe care le susținem este sportul. De aceea am inițiat proiectul TOTUL PENTRU SPORT, prin care dorim să ajutăm cu echipament sportiv, produse de nutriție sau aparate specifice, înscrieri la competiții, precum și acces la servicii conexe (recuperare, refacere) diverși sportivi cu potențial de a face performanță și care au nevoie de susținere.

 

Majoritatea ONG-urilor își îndreaptă sprijinul către categoriile defavorizate. Tocmai pentru că deja multe organizații fac o muncă excelentă în acest sens, ne-am decis să ne orientăm către persoanele care nu au parte de foarte multă susținere și au propriile lor provocări pentru a face pași înainte în cariera aleasă.  

 

Ne dorim să creăm o comunitate globală în care ne sprjinim și să evoluăm reciproc, în care să ne realizăm obiectivele și în care visurile să devină realitate mult mai rapid.

 

Poți susține proiectul TOTUL PENTRU SPORT cu o donație pe platforma Galantom sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

 

Împreună putem contribui ca în sportul românesc să avem din ce în ce mai mulți performeri cu rezultate. Donând pentru această cauză, ajuți ca prin intermediul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL să fie sprijinită performanța!

 

DESPRE CLAUDIU BELEȚOIU

 

Claudiu este fondatorul programului SUNT ÎN FORMĂ (www.sunt-in-forma.ro) și un pasionat al stilului de viață activ, dominat de mișcare.

 

În prezent urmează cursurile UNEFS (Universitatea de Educație Fizică și Sport), având ca obiectiv final obținerea statutului de antrenor.

 

În 6 ani a participat la peste 60 de competiții de alergare, de la probe de semimaraton, până la maratoane sau ultramaratoane.

 

Probele sale preferate sunt ultramaratoanele montane, datorită expunerii la efort sporit și conectării cu natura.

 

Printre cele mai remarcabile reușite ale sale se numără participări și finalizări ale unor competiții precum:

- 1000 Balkan Charity Challenge, o cursă 1050 de km (640 de bibicleta și 410 de alergare); aprox. 1000 km parcurși

- TDS (2016), în cadrul UTMB, o cursă de 120 km de alergare montană (7.250 de m diferență de nivel)

- Marathon 7500, participare în 5 ani consecutivi

- Transgrancanaria (2018, 2019), 269 de km de alergare montană (13.000 de m diferență de nivel)

- UTMB (2018), proba de 170 de km (+10.000 de m diferență de nivel)

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

SUSŢIN PROIECTUL

ALL STARS

Susține performanța sportivă! Din echipa ALL STARS fac parte atleți profesioniști cu vârste între 10 și +70 ani, din diferite discipline sportive.

100 Miles of Istria este cea mai mare cursă de trail (alergare montană) din Croația. Începută inițial în 2013 cu 237 de competitori, cursa a evoluat în prezent la +2000 de alergători, devenind unul dintre cele mai importante evenimente de alergare din regiune. Este certificată ITRA, fiind cursă de calificare pentru Ultra Trail du Mont Blanc (UTMB) și Western States Endurance Run (WSER)

 

1 Donații

Anonymous

100 RON
Pana la capăt cu bucurie!
11 Apr 2019
Claudiu Belețoiu : TOTUL ESTE POSIBIL
TOTUL PENTRU SPORT | 100 miles of Istria