Mihaela Ioniță - Asociatia Totul este posibil

Cel mai frumos cadou de ziua mea

680 RON Donations raised
100% Complete
500 RON Target
5 Donations
I want to donate!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

,,S-a nascut talent si a murit speranta,, de cate ori n-am auzit expresia! Sunt atatia tineri cu potential care nu-si cultiva talentul si nu-si dezvolta abilitatile ,pentru ca saracia asta de viata le arunca-n fata fel de fel de obstacole. Cateodata n-au nevoie de foarte mult ca sa le depasasca,doar de o mana de ajutor la momentul potrivit!

TOTUL ESTE POSIBIL asta face, sprijina persoanele cu potential sa isi atinga obiectivele.

Obiectivul meu e sa adaug  putin vant din pupa!Mi-ar face mare placere ca impreuna sa putem face asta si multumesc anticipat celor care vor sa-mi daruiasca asa ceva de ziua mea!

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociatia Totul este posibil

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească acolo unde își pun intenția.

TOTUL ESTE POSIBIL

În fiecare zi vedem oameni cu un potențial uriaș, cu obiective mărețe, cu visuri clar conturate, cu talent și pasiune, cu dăruire și dorința de a face o diferență, dar care la un punct se opresc din drumul lor mai departe sau întâmpină obstacole în a continua.

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își materializeze intențiile pentru a transforma lumea într-un loc mai bun.

Categorii: artiști (muzicieni, pictori, actori, scriitori, fotografi), sportivi, copii și tineri cu rezultate bune la învățătură.

5 Donations

Anonymous

30 RON
17 apr 2019
La muuuulti ani! Sa fie ziua ta de nastere cu folos pentru cei care au nevoie de sprijin!
16 apr 2019

Anonymous

375 RON
La multi multi ani minunati! Te iubesc.
05 apr 2019

Bogdan

50 RON
La mulți ani frumoși, Rodico!
05 apr 2019

flavia

75 RON
la multi ani! te imbratisez cu drag!
05 apr 2019