Cristina Maria Cojocariu - TOTUL ESTE POSIBIL

Cel mai frumos cadou de ziua mea

200 RON Donatii stranse
20% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

1f381.png1f387.png1f389.pngPETRECERE ALTFEL DE ZIUA MEA 

În fiecare an, de ziua mea, aveam câteva ritualuri - luat liber de la birou, plecat pe coclauri, introspecție și eventual timp petrecut cu oameni dragi.

Mai e puțin și vine din nou acel moment (8 mai).

Doar că de data aceasta voi mai adăuga ceva la cele de mai sus, ceva care aduce VALOARE pe termen lung, în viața mai multor oameni.

Imaginează-ți o petrecere virtuală altfel de ziua mea.

2753.pngCum?

Am primit cu bucurie și recunoștință de la Eliza Nițescu propunerea de A DONA ZIUA MEA unei cauze și am acceptat cu entuziasm.

2753.pngDe ce? Pentru că:

1f4ab.png sunt convinsă că fiecare dintre noi putem face minuni, printr-un gest cât de mic.
1f4ab.png în ultimul an m-am implicat în LUCRUL CU TINERII (cum poate ai mai văzut pe pagina mea), iar proiectele propuse de Eliza & asociația TOTUL ESTE POSIBIL sunt pe sufletul meu.
1f4ab.png știu că putem schimba ceva doar dacă facem NOI, fiecare, ceva în direcția schimbării.
_

Așadar, în perioada următoare, o parte din energia, timpul și cunoștințele mele vor merge tot către sprijinirea TINERILOR și COPIILOR. 

Dacă îți dorești să îmi fii alături într-un moment de sărbătoare, să pui și TU o cărămida la ce construiesc acum, te invit să participi!

M-aș bucura tare să spui DA.

2753.png Cum poți participa?

Donează o sumă (cât e posibil) pentru a sprijini proiectele asociației TOTUL ESTE POSIBIL, proiecte ce susțin educarea tinerilor și copiilor:

https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:
RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea CRISTINA MARIA COJOCARIU


_

Pe lângă contribuția ta, care SCHIMBĂ ÎN BINE VIAȚA unor tineri și copii, și TU primești un CADOU 1f381.png.

"Tortul virtual" 1f382.png din partea mea, pentru FIECARE PERSOANĂ care donează, va fi o ȘEDINȚĂ DE COACHING de 1 oră (în valoare de 100 lei, dar acum CADOU 1f381.png pentru tine).

* Dacă nu vrei ședința pentru tine, o poți face la rândul tău CADOU cuiva drag ție, care ar vrea / ar avea nevoie (inclusiv adolescenți / tineri).
** Ședința de coaching (telefonic / online) o programăm de comun acord, în intervalul 10 mai - 15 iunie 2019 (o sa te rog sa îmi dai mesaj cu datele tale de contact, după ce donezi in contul asociației, pentru a putea lua legătura cu tine).

"Pun la bătaie" timpul meu, energia mea si lucrurile învățate în 18 ani de lucru cu oamenii.

Ce zici, participi și TU?

Cu drag si recunoștință, te aștept la "petrecerea virtuală"1f389.png caritabilă de ziua mea!

GESTUL TĂU POATE SCHIMBA VIEȚI, NU UITA ASTA! 1f64f.png1f49e.png

Cu drag,
Cristina 1f64f.png1f917.png1f49e.png


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

TOTUL ESTE POSIBIL

În fiecare zi vedem oameni cu un potențial uriaș, cu obiective mărețe, cu visuri clar conturate, cu talent și pasiune, cu dăruire și dorința de a face o diferență, dar care la un punct se opresc din drumul lor mai departe sau întâmpină obstacole în a continua.

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își materializeze intențiile pentru a transforma lumea într-un loc mai bun.

Categorii: artiști (muzicieni, pictori, actori, scriitori, fotografi), sportivi, copii și tineri cu rezultate bune la învățătură.

2 Donatii

Impreuna putem face o lume mai buna! La multi ani, draga mea prietena! Te iubesc pentru tot ceea ce esti!
07 May 2019

Anonymous

100 RON
06 May 2019