Otilia-Elena Mardare - TOTUL ESTE POSIBIL

Cel mai frumos cadou de ziua mea

181 RON Donatii stranse
18.1% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua onomastică unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză. Mai precis, am ales să îl susțin pe tânărul Ruben Chivi (14 ani), atlet profesionist din Ploiești.

 

Iată, pe scurt, și povestea sa:

Mă numesc Chivi Ruben și am 14 ani, practic atletism de 3 ani la clubul C.S.Ș PLOIEȘTI, am început să practic acest sport datorită doamnei mele profesoare de sport care m-a observat în timpul orelor de educație fizică,apoi în cadrul unei inspecții am fost selectat de antrenorul meu actual.
În acești trei ani de sport am învățat ce înseamnă cu adevărat fair-play și respectul, nu doar la antrenamente sau concursuri, dar și în viața de zi cu zi.
Mă antrenez din greu de luni până sâmbătă pentru îmbunătățirea performanțelor personale, tratez antrenamenele cu seriozitate maximă.
În prezent, cu ajutorul domnului meu profesor Andrei Florin, am adunat în palmares trei titluri de campion național al României, două titluri de vice-campion național al României și trei locuri 3, pe lângă acestea am obținut în cadrul concursurilor grand-prix un loc 1, patru locuri 2 și două locuri 3.
Proba mea de bază este 400m plat, sunt clasat pe locul al V - lea național, categoria U16. Sper ca pe viitor sa ajung un atlet recunoscut la nivel mondial!

 

Pentru a-și desfășura cursele în bune condiții, Ruben are nevoie de echipament adecvat: tricou, maieu, șort, colanți, geacă wind proof & waterproof, mânecuțe, rucsac pentru echipament, pantofi de alergare de asfalt, pantofi (cuie) de alergare, ceas cu GPS.

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

 
sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:
RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea OTILIA ELENA MARDAREÎmpreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua onomastică sau ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

TOTUL ESTE POSIBIL

În fiecare zi vedem oameni cu un potențial uriaș, cu obiective mărețe, cu visuri clar conturate, cu talent și pasiune, cu dăruire și dorința de a face o diferență, dar care la un punct se opresc din drumul lor mai departe sau întâmpină obstacole în a continua.

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își materializeze intențiile pentru a transforma lumea într-un loc mai bun.

Categorii: artiști (muzicieni, pictori, actori, scriitori, fotografi), sportivi, copii și tineri cu rezultate bune la învățătură.

4 Donatii

Bafta Rubi ! ❤ Sper sa ajungi acolo unde ti.ai propus
24 mai 2019
La mulți ani la fel de frumoși ca numele tău! Apreciem implicarea pentru TOTUL ESTE POSIBIL și cauza aleasă, dar mai ales te apreciem pe tine, ca om cu suflet mare.
21 mai 2019
OTILIA ELENA MARDARE
20 mai 2019
La mulți ani, dragă Otilia! Să ai o zi minunată ca tine!
20 mai 2019