Elena Măzărel - TOTUL ESTE POSIBIL

Cel mai frumos cadou de ziua mea

271 RON Donatii stranse
27.1% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua onomastică unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către proiectul JOCURILE OLIMPICE 2020 și respectiv Nicolae Alexandru Soare, pe care îl susțin în drumul său către TOKYO. Soare este campionul național la 10 & 21k, având peste 60 de titluri naționale în palmares. Pregătirea unui atlet profesionist pentru cel mai important eveniment sportiv la nivel mondial necesită investiții considerabile în echipament, vitaminizare, refacere & recuperare, înscrieri la concursuri de pregătire și chiar logistică (transport și cazări). De aceea, orice susținere este binevenită.

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

 
sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:
RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea ELENA MĂZĂRELÎmpreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua onomastică sau ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

TOTUL ESTE POSIBIL

În fiecare zi vedem oameni cu un potențial uriaș, cu obiective mărețe, cu visuri clar conturate, cu talent și pasiune, cu dăruire și dorința de a face o diferență, dar care la un punct se opresc din drumul lor mai departe sau întâmpină obstacole în a continua.

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își materializeze intențiile pentru a transforma lumea într-un loc mai bun.

Categorii: artiști (muzicieni, pictori, actori, scriitori, fotografi), sportivi, copii și tineri cu rezultate bune la învățătură.

4 Donatii

Succes!
21 mai 2019

Ovidiu și Ema Șerban

100 RON
21 mai 2019
La mulți ani la fel de frumoși ca numele tău! Apreciem implicarea pentru TOTUL ESTE POSIBIL și cauza aleasă, dar mai ales te apreciem pe tine, ca om cu suflet mare.
21 mai 2019
Pentru Alexandru Soare
20 mai 2019