Bogdan Stamate - Asociatia Totul este posibil

Dăruiesc ziua mea lui Gabriel Bularda, dublu campion european la alergare montană

455 RON Donatii stranse
45.5% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 22 iunie este ziua mea. Dedic această zi sportivului Gabriel Bularda, care muncește din greu zi de zi pentru a face o figură frumoasă la Campionatul European de alergare montană din Zermat, pe 7 iulie.

 

2019 este anul de transfer de la juniori la seniori pentru Gabriel și vreau să îi fiu alături așa cum merită și are nevoie.

 

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performerii de top să își continue cariera în care și-au ales să activeze. Având în vedere rezultatele deosebite obținute de Gabriel pentru România la categoria alergare montană juniori, îl vom sprijini să replice aceleași performanțe și la seniori.

 

 

GABRIEL BULARDA, DUBLU CAMPION EUROPEAN LA ALERGARE MONTANĂ, FACE TRECEREA LA SENIORI

 

În lotul de sportivi care va reprezenta România la Campionatul european de alergare montană din Elveția, la seniori masculin singurul calificat este atletul Gabriel Bularda, care anul acesta face trecerea de la juniori la seniori. Sportivul este legitimat la CSU Știința București și antrenat de Profesorul Ioan Moisa. Gabriel este campionul național la alergare montană în ultimii 4 ani (2015-2018), atletul anului 2018 în România, dublu campion european și vicecampion mondial (cu echipa), la aceeași disciplină, categorie juniori.

 

Odată cu împlinirea vârstei de 19 ani la finalul anului trecut, Gabriel a fost proiectat direct în competițiile de seniori și tineret.

 

Astfel că pe 7 iulie, când va avea loc Campionatul european de alergare montană de la Zermat, va fi printre cei mai tineri participanți care se aliniază la start.

 

Gabriel vizează o clasare cât mai bună la europenele de alergare montană (top 8), pentru a prinde calificarea la mondialele de alergare montană care anul acesta se desfășoară în Argentina.

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

 

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania), cu mențiunea GABRIEL BULARDA


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Totul este posibil

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească acolo unde își pun intenția.

GABRIEL BULARDA, DUBLU CAMPION EUROPEAN LA ALERGARE MONTANĂ, FACE TRECEREA LA SENIORI

În lotul de sportivi care va reprezenta România la Campionatul european de alergare montană din Elveția, la seniori masculin singurul calificat este atletul Gabriel Bularda, care anul acesta face trecerea de la juniori la seniori. Sportivul este legitimat la CSU Știința București și antrenat de Profesorul Ioan Moisa). Gabriel este campionul național la alergare montană în ultimii 4 ani (2015-2018), atletul anului 2018 în România, dublu campion european și vicecampion mondial (cu echipa), la aceeași disciplină, categorie juniori.

5 Donatii

Laura

75 RON
20 Jun 2019
100 RON
Go get'em, champ! :)
20 Jun 2019

Gore

150 RON
19 Jun 2019

Bere

30 RON
19 Jun 2019
19 Jun 2019