La S-KARP Predeal Forest Run pentru Emil Arseniu (maratonistul de 70+ ani)

 

Stan Turcu TOTUL ESTE POSIBIL

82% Complete
410 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pe 29 iunie voi participa S-KARP Predeal Forest Run.

Dedic această cursă sportivului Emil Arseniu, care va împlini în luna noiembrie a acestui an 75 de ani. Maratonistul a câştigat zeci de competiţii de atletism. Deși are o vârstă venerabilă, Emil Arseniu participă și în prezent la numeroase competiţii pe care le termină de multe ori pe primele locuri.

Anii trecuți i-au adus o mare încercare, casa dumnealui fiind mistuită de flăcări, însă nu s-a dat bătut și a reușit să se redreseze.

 

LA 75 DE ANI, EMIL ARSENIU ÎȘI DOREȘTE SĂ AJUNGĂ PE VÂRFUL MONT BLANC

Visul lui Emil Arseniu este de a ajunge pe vârful Mont Blanc. Până acum a făcut de 3 ori înconjurul masivului pe traseul UTMB, dar nu a ajuns niciodată pe vârf. Aventurier convins, consideră că viața nu trebuie trăită cuminte, acasă, ci în alegeri curajoase, care te fac să simți aventura în fiecare secundă, până în toți porii. Este o prezență obișnuită la concursurile de maraton montan.

„Visul meu este să ajung pe vârful Mont Blanc. Este lucrul pe care aş mai vrea să-l fac cât mai trăiesc pe pământ. Mă antrenez pentru asta zi de zi”, ne-a spus maratonistul-șahist, așa cum se prezintă cu umor.

 

BUGETUL PROIECTULUI ASCENSIUNE VÂRF MONT BLANC

GHID LOCAL: aprox. 1.200 euro

ECHIPAMENT: aprox. 1.000 euro

COSTURI DE TRANSPORT, CAZARE, MESE, ANTRENAMENTE: aprox. 800 euro

TOTAL: 3.000 euro

 

Te invităm să facem posibil în continuare sprijinul pentru acest sportiv ambițios, fără vârstă.

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania), cu mențiunea EMIL ARSENIU

 

Sprijină și tu cauza pentru ca acest sportiv ambițios să poată primi susținerea pe care și-a câștigat-o într-o viață de alergare!

La 75 de ani pe Mont Blanc? TOTUL ESTE POSIBIL.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

Emil Arseniu va împlini în luna noiembrie a acestui an 75 de ani. Maratonistul a câştigat zeci de competiţii de atletism. Visul dumnealui este de a ajunge pe vârful Mont Blanc. Până acum a făcut de 3 ori înconjurul masivului pe traseul UTMB, dar nu a ajuns niciodată pe vârf. Aventurier convins, consideră că viața nu trebuie trăită cuminte, acasă, ci în alegeri curajoase, care te fac să simți aventura în fiecare secundă, până în toți porii. Este o prezență obișnuită la concursurile de maraton montan.

„Visul meu este să ajung pe vârful Mont Blanc. Este lucrul pe care aş mai vrea să-l fac cât mai trăiesc pe Pământ. Mă antrenez pentru asta zi de zi”, ne-a spus maratonistul-șahist, așa cum se prezintă cu umor.

 

Predeal Forest Run este un eveniment de alergare atat pentru amatori, cat si pentru alergatorii experimentati. Prima editie are startul la data de 29 iunie 2019. Evenimentul are trei trasee de alergare, cu plecare de la baza partiei Clabucet. Distantele sunt: 13,5 km (K14), 24,5 km (K25) si 38,5 km (K39). Pentru traseele scurte, mare parte din poteca este prin padurea montana. De aici si numele Fo

 

6 Donații

Succes! Pana la capat!
22 Dec 2019

Anonymous

75 RON
Doresc ca visul lui Emil sa devina realitate!
30 Jun 2019

Anonymous

75 RON
Succes!
27 Jun 2019
Bafta
27 Jun 2019

Mona

100 RON
26 Jun 2019
O sumă modestă, dar o admirație enormă pentru doi oameni buni, de caracter și totodată doi alergători pasionați. Vă mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care mi le-ați oferit!
26 Jun 2019
Stan Turcu : TOTUL ESTE POSIBIL
La S-KARP Predeal Forest Run pentru Emil Arseniu (maratonistul de 70+ ani)