Petru Păcuraru - TOTUL ESTE POSIBIL

De ziua mea îmi doresc ca mai mulți copii să citească!

1,000 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria de ziua ta! Anul acesta am hotărât să dăruiesc ziua onomastică și ziua aniversară unei cauze dragi mie.

 

Noi, la HPDI, creștem oameni. Știți asta, am spus-o mereu.

Iar educația este cea care poate crește enorm un om. Îl poate forma, îi poate da o direcție clară în viață.

 

Cu ocazia zilei mele onomastice, precum și a zilei de naștere, mi-am dorit să susțin o campanie educațională derulată de Asociația TOTUL ESTE POSIBIL, campanie care implică adolescenți și copii. Și ce am putea oferi mai frumos unui copil decât o carte? Cărțile ne deschid mințile, ne fac să visăm, dar ne ajută și să mai lăsăm jos telefonul sau tableta.

 

Campania 100 de cărți pentru 100 de copii își propune să ofere cel puțin 1 carte către fiecare dintre cei 100 de copii și adolescenți cu rezultate bune la învățătură ce fac parte din această campanie.

 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

 

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

 

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

 

cu mențiunea PETRU PĂCURARU

 

 

 

Împreună suntem mai buni!

 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

MAI DĂ O PAGINĂ!

"Dacă nu aș fi descoperit plăcerea lecturii, aș fi fost doborâtă de stresul școlii și cu siguranță mi-aș fi petrecut timpul liber într-un mod neproductiv. Datorită personajelor minunate am învățat că totul este posibil dacă muncești destul de mult."

MIHAELA TUDOR, 14 ani 

Aceste rânduri ne-au inspirat proiectul prin care ne propunem ca în pușculița asociației să existe mereu un fond destinat cărților, cărți care ne propunem să ajungă la copii care vor să învețe, dar poate familiile din care ei provin nu îi pot susține de fiecare dată. 

9 Donatii

Monica

155 RON
08 Jul 2019
Multi ani, multi oameni mari alaturi!
01 Jul 2019

Petru Pacuraru

75 RON
01 Jul 2019

Anonymous

75 RON
30 Jun 2019
30 Jun 2019

Mire

300 RON
Cu drag pentru o cauza nobila
28 Jun 2019
75 RON
La multi ani, Petru!
28 Jun 2019
28 Jun 2019
27 Jun 2019