Denisa Maria Ilie - Asociatia Totul este posibil

Dăruiesc ziua mea copiilor care vor să meargă la școală

500 RON Donatii stranse
50% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profesioniști) în drumul lor către atingerea unor obiective importante.

Consider că educația este esențială pentru formarea fiecărui tânăr și pentru cum va arăta viitorul de mâine, așa încât alegerea mea este proiectul

 

VREAU SĂ MERG LA ȘCOALĂ!

 

Pe scurt, proiectul presupune ca pentru începutul anului școlar 2019-2020, să fie achiziționate 100 de ghiozdane echipate complet cu rechizite. Ghiozdanele vor merge către copii și tineri care nu au posibilitatea de a începe școala în condiții decente.

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/


Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea DENISA MARIA ILIE


Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Totul este posibil

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească acolo unde își pun intenția.

VREAU SĂ MERG LA ȘCOALĂ!

Pentru începutul anului școlar 2019-2020, ne-am propus să strângem fonduri din care să pregătim 100 de copii pentru începutul de an școlar (copiii vor scrie personal listele de rechizite/alte lucruri necesare). Proiectul se adresează copiilor și tinerilor care nu au posibilitatea de a începe școala în condiții decente.

5 Donatii

Anonymous

75 RON
14 Aug 2019

A

100 RON
La multi ani fericiti, suflet frumos !
11 Aug 2019
La multi ani!
09 Aug 2019
07 Aug 2019

Ale

50 RON
07 Aug 2019