Robert Herman - TOTUL ESTE POSIBIL

Alerg la Ciucaș pentru gemenii Ștefu, campioni la atletism

2,050 RON Donatii stranse
100% Complete
1,080 RON Target
19 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 7 septembrie, ora 6.00, voi lua startul în provocarea anului în ce mă privește ca și alergător: ultramaratonul CiucașX3, ediția a 10-a.

Voi avea de alergat în Munții Ciucaș o distanță totală de 108k, cu o diferență de nivel de peste 6.000m, într-un interval maxim de 26 ore, însă vor exista puncte pe traseu unde va trebui să mă încadrez în anumite termene limită.

Este o provocare mare și am emoții, însă cred în ambiția și determinarea mea de a duce la capăt un vis de peste 3 ani. Pentru că doresc să fiu și mai motivat în cursă, am decis să donez cursa mea unei cauze nobile. Voi alerga pentru Lucian și Gabriel Ștefu, doi tineri care trăiesc și respiră pentru alergare. Lucian și Gabriel sunt frați gemeni (au 16 ani în prezent) și au copilărit în orașul Nehoiu (județul Buzău) până la vârsta de 9 ani. Când părinții s-au despărțit, mama lor i-a adus la Centrul de urgență Buzău. Aveau 10 ani la acel moment, iar până azi au trecut deja prin trei centre diferite de plasament.

În prezent, Lucian și Gabriel sunt sportivi în categoria juniori 2, cu dublă legitimare: la LPS Buzău (Liceul cu program sportiv Iolanda Balaș Soter, clubul principal) și la SCM Gloria Buzău.

Sunt multipli campioni naționali la alergare, iar povestea lor impresionantă poate fi citită aici: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/view?id=664

 

NEVOILE SPORTIVILOR

MESELE (la cantina unde ar putea mânca gratuit, mâncarea este săracă din punct de vedere caloric, motiv pentru care s-a găsit o soluție ca gemenii să ia masa la un mic restaurant din Buzău la preț modic; în acest moment, 3 persoane contribuie constant ca la final de lună să achite factura totală; împreună putem să mai luăm din povara de pe umerii celor 3 care deja au achitat aceste mese multe luni la rând; valoare estimată: 300 lei / persoană / lună)

CANTONAMENTE (cea mai intensă pregătire a unui sportiv are loc în cantonament; întrucât sportivii participă la competiții naționale, balcanice și internaționale, au nevoie de pregătire specifică; 2 luni pentru sezonul de sală și 2 luni pentru sezonul de aer liber constituie optimul pentru obținerea unor rezultate notabile – costul minim al unei zile de cantonament, cazare + mese, este de aprox. 100 lei/persoană)

ECHIPAMENT (300 lei / persoană / lună)

VITAMINIZARE (700 lei / persoană / lună)

 

CE ÎȚI PROPUN?

Pe 6 septembrie voi alerga pentru gemenii campioni toți cei 108k și îmi doresc ca împreună să strângem 1.080 lei (câte 10 lei pentru fiecare km pe care îl alerg).

10 lei de la mine, 10 lei de la tine... împreună putem să le oferim acestor puști minunați șansa de a-și duce visul mai departe. Într-o țară în care mulți la vârsta și în situatia lor aleg alte căi și sfârșesc pe alte drumuri, Lucian și Gabriel Ștefu cred în șansa și în visul lor.

Donează și tu pentru ca România de azi să fie campioana de mâine a Europei!

Donează pentru a susține aceste două tinere speranțe și a le oferi un suport în cariera sportivă la nivel de profesioniști!

 

Susține și tu cauza gemenilor campioni cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea ROBERT HERMAN (GEMENI)

 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să direcționezi banii către această cauză.

 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

GABRIEL & LUCIAN ȘTEFU: GEMENII INSTITUȚIONALIZAȚI CARE FAC PERFORMANȚĂ ÎN ATLETISMUL ROMÂNESC

Lucian și Gabriel sunt frați gemeni (au 16 ani în prezent) care au copilărit în orașul Nehoiu (județul Buzău) până la vârsta de 9 ani. Când părinții s-au despărțit, mama i-a adus la Centrul de urgență Buzău. Aveau 10 ani la acel moment, iar până azi au trecut deja prin trei centre diferite de plasament.

În prezent, Lucian și Gabriel sunt sportivi în categoria juniori 2, cu dublă legitimare: la LPS Buzău (Liceul cu program sportiv Iolanda Balaș Soter, clubul principal) și la SCM Gloria Buzău. Sunt campioni naționali la alergare și vă invită să le cunoașteți povestea impresionantă, aici!

https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/view?id=664

19 Donatii

Luigi

50 RON
Felicitari pentru ceea ce faci si multa bafta!
09 sep 2019
Esti o inspiratie Robert! Bravo pentru ultramaraton!
09 sep 2019

Anonymous

55 RON
05 sep 2019
Tot înainte!!!
04 sep 2019

Ina

150 RON
04 sep 2019

Gabriel si Lucian Stefu

50 RON
04 sep 2019

Grete Herman

150 RON
Good luck in your race!
04 sep 2019
Good Luck
04 sep 2019

Mihaela Gheorghe

75 RON
04 sep 2019
04 sep 2019
03 sep 2019
Mereu înainte!
03 sep 2019

Alina Cojocaru

30 RON
02 sep 2019

AndreiP

53 RON
02 sep 2019
Tot ce dai îți vine inapoi cândva. Dai din timpul tău, din energia ta, din puținul tai sau din multul tău. Ți-am dar o scânteie și ai transformat-o in foc etern. Tine-o tot așa , frate!!
23 aug 2019
15 aug 2019

Stoian Iulian

15 RON
Mult succes!
08 aug 2019

Anonymous

150 RON
Felicitari pentru initiativa! mult succes si psihic tare in cursa!
08 aug 2019