Alerg la Birell Praga Grand Prix 2019 pentru George Popa

 

Nicolae Alexandru Soare TOTUL ESTE POSIBIL

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Birell Praga Grand Prix 2019

 

Evenimentul din 7 Septembrie le permite alergătorilor să descopere orașul Praga în amurg, atunci când acesta își dezvăluie cea mai frumoasă înfățișare.

Este o cursă de 10k care reunește alergători de diferite praguri de pregătire, într-o experiență scurtă de alergare și descoperire a unui oraș deosebit.

 

Dedic această cursă sportivului George Popa, prietenul și partenerul meu de antrenament.

 

George a trecut la seniori și are nevoie de sprijin pentru a performa și în această categorie.

 

***

 

George Popa este campionul României la marș și maraton (categoria tineret).

Deși a ajuns la acest nivel de performanță pentru țara noastră, George câștigă în prezent o sumă modică de la clubul la care este legitimat.

 

“Nu poți să alergi pentru o indemnizație de 600 de lei pe lună. Eu continui să muncesc pentru că pur și simplu m-am îndrăgostit de alergare și nu am făcut niciun antrenament din obligație, ci din pasiune 100%. Însă indemnizația mea de sportiv efectiv nu îmi permite să fac atletism la nivel de performer”.

 

BUGETUL SPORTIVULUI

vitamine 1000 lei/lună

recuperare 200 lei/lună

echipament 400 lei/lună

cantonament 500 lei/lună

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania), cu mențiunea GEORGE POPA


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

George Popa este campionul României la marș și maraton (categoria tineret). Deși a ajuns la acest nivel de performanță pentru țara noastră, George câștigă în prezent o sumă modică de la clubul la care este legitimat.

Evenimentul din 7 Septembrie le permite alergătorilor să descopere orașul Praga în amurg, atunci când acesta își dezvăluie cea mai frumoasă înfățișare. Este o cursă de 10k care reunește alergători de diferite praguri de pregătire, într-o experiență scurtă de alergare și descoperire a unui oraș deosebit. Daca participi la acest eveniment, sustine cauza in care crezi prin fund

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Nicolae Alexandru Soare : TOTUL ESTE POSIBIL
Alerg la Birell Praga Grand Prix 2019 pentru George Popa