Cristina Niculescu - Asociatia Totul este posibil

Dăruiesc ziua mea copiilor care vor să meargă la școală

180 RON Donatii stranse
18% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

 

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

 

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profesioniști) în drumul lor către atingerea unor obiective importante.

 

Consider că educația este esențială pentru formarea fiecărui tânăr și pentru cum va arăta viitorul de mâine, așa încât alegerea mea este proiectul 

VREAU SĂ MERG LA ȘCOALĂ!

 

Proiectul presupune strângerea de fonduri din care asociația va pregăti  100 de copii pentru începutul de an școlar (copiii vor scrie personal listele de rechizite/alte lucruri necesare). Campania se adresează copiilor și tinerilor care nu au posibilitatea de a începe școala în condiții decente. Acestora li se vor oferi rechizite sau articole de îmbrăcăminte – încălțăminte.

 

Documentarea cazurilor de copii din familii defavorizate se face cu ajutorul dascălilor colaboratori sau altor lideri în educație din comunități locale sau de către voluntarii asociației (în cazul cererilor directe venite pe adresa asociației).

 

Zonele din care provin copii: București și județele de proximitate (Ilfov, Dâmbovița, Prahova).

 

Spot, campania vizează și copiii din familii modeste care sunt performeri la anumite discipline (aceștia vor primi burse speciale pentru achiziționarea de resurse specifice, ex: echipament sportiv, taxe concursuri etc).

 

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

 

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea ȘCOALĂ (CRISTINA NICULESCU)

 

 

Împreună suntem mai buni!

 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Totul este posibil

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească acolo unde își pun intenția.

VREAU SĂ MERG LA ȘCOALĂ!

Pentru începutul anului școlar 2019-2020, ne-am propus să strângem fonduri din care să pregătim 100 de copii pentru începutul de an școlar (copiii vor scrie personal listele de rechizite/alte lucruri necesare). Proiectul se adresează copiilor și tinerilor care nu au posibilitatea de a începe școala în condiții decente.

2 Donatii

Anonymous

150 RON
27 Sep 2019

Nicoleta Anitoiu Barbat

30 RON
La multi ani!!!
21 Sep 2019