Rudy Miron - TOTUL ESTE POSIBIL

Alerg la Maraton Piatra Craiului pentru olimpicii României!

210 RON Donatii stranse
21% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii

 

Pe 5 octombrie alerg la Maraton Piatra Craiului, o frumoasă aventură care a început în 2006 și care anul acesta a ajuns la cea de a 14-a ediție.

 

Săptămână de săptămână, caravana alergatorilor montani explorează natura și frumusețea întregului arc carpatic românesc. Maraton Piatra Craiului  reprezintă o experienţă care unora dintre participanți le schimbă viaţa, iar celor mai mulţi le oferă ocazia de a redescoperi libertatea de a fi în natură.

 

Cursa de alergare montană reprezintă și o atitudine pozitivă pe care alergătorii o pot împărtăşi altora.

 

Parte din atitudinea pozitivă o constituie și cauza pe care am ales să o sprijin cu ocazia faptului că alerg la acest concurs.

 

Pe 5 octombrie este Ziua Mondială a Educației, iar cu această ocazie, Asociația TOTUL ESTE POSIBIL organizează o mini-tabără cu 20 de olimpici naționali și internaționali, tineri cu vârste cuprinse între 10-16 ani, tineri care după ani de zile de efort intelectual intens, merită o deconectare în natură.

 

O tabără nu e un eveniment ușor și ieftin de realizat, așa că pun și eu umărul dedicând cursa mea din Piatra Craiului puștilor care învață bine și fac cinste acestei țări, fiind viitorul ei.

 

Implică-te alături de mine! Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea OLIMPICI (Rudy)

 

Împreună suntem mai buni!

 

 

***

 

DESPRE CAMPANIA OLIMPICII LA MUNTE

 

Cu ocazia Zilei Mondiale a Educației ne dorim să recompensăm copiii și tinerii cu cele mai bune rezultate la învățătură – olimpicii. Avem copii care sunt vârfuri nu doar la nivel național, ci și în Europa și lume, la discipline școlare complexe.

  

În perioada 7-9 octombrie vom organiza o mini-tabără cu 20 de olimpici naționali și internaționali, tineri cu vârste cuprinse între 10-16 ani, tineri care după ani de zile de efort intelectual intens, merită o deconectare în natură pentru a simți că le este admirată munca depusă, apreciată valoarea și mai ales stimulată atitudinea față de școală pe care ne-am dori-o replicată la nivelul fiecărui elev din România. În tabără vor participa copii olimpici la materii precum: chimie, fizică, matematică, limba română, limba rusă, creație literară.

 

Alături de noi vor fi și campioana României la șah, precum și dublul medaliat cu aur la atletism, la Jocurile Internaționale de Tineret de la Aalborg (Danemarca).

 

Finanțarea este 100% privată și va veni de la donatori individuali sau sponsori companii.

 

BUGETUL PROIECTULUI

250  lei / participant copil (intrări la obiective, rechizite școlare, mese)

TOTAL: 5.000 lei

 

***

 

DESPRE TOTUL ESTE POSIBIL

 

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profesioniști) în drumul lor către atingerea unor obiective importante.

 

EDUCAȚIE

100 de copii / an sprijiniți să înceapă noul an școlar cu rechizitele necesare

100 de copii / an încurajați să își dezvolte obiceiul de a citi

susținerea lotului de dezbateri al României să reprezinte țara la Campionatul Mondial de Dezbateri Academice (2019)

excursii și tabere pentru copii olimpici la diferite materii

 

SPORT

resurse oferite către top 70 atleți români de top (echipamente, vitamine, cantonamente, înscrieri la curse, bilete de avion, recuperare)

 

MEDIU

excursii și tabere pe teme de ecologizare și reciclare dedicate copiilor și tinerilor (2 evenimente anual)

 

SĂNĂTATE

suport cu echipament medical pentru dotarea unui spital (Uganda)

 

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

Ziua Mondială a Educației (mini-tabără pentru olimpici)

Cu ocazia Zilei Internaționale a Educației ne dorim să recompensăm copiii și tinerii cu cele mai bune rezultate la învățătură – olimpicii.

Avem copii care sunt vârfuri nu doar la nivel național, ci și în Europa și lume, la discipline școlare complexe.

În perioada 7-9 octombrie vom organiza o mini-tabără cu 20 de olimpici naționali și internaționali, tineri cu vârste cuprinse între 10-16 ani, tineri care după ani de zile de efort intelectual intens, merită o deconectare în natură pentru a simți că le este admirată munca depusă, apreciată valoarea și mai ales stimulată atitudinea față de școală pe care ne-am dori-o replicată la nivelul fiecărui elev din România.

4 Donatii

Anonymous

75 RON
06 Oct 2019
Mult succes, Pinguin! Ești o persoană incredibilă și sunt binecuvântată că am parte de prietenia ta. Succes lui Soare la Tokyo!
06 Oct 2019
04 Oct 2019
03 Oct 2019