Cristian Acosta - TOTUL ESTE POSIBIL

Dăruiesc ziua mea maratonistului Emil Arseniu (74 ani)

130 RON Donatii stranse
26% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 17 octombrie este ziua mea de naștere.

 

Această aniversare este specială pentru mine și pentru că am decis să o dăruiesc maratonistului Emil Arseniu, care în luna noiembrie a acestui an va împlini 75 de ani. Maratonistul a câştigat zeci de competiţii de atletism. Deși are o vârstă venerabilă, Emil Arseniu participă și în prezent la numeroase competiţii pe care le termină de multe ori pe primele locuri.

 

Anii trecuți i-au adus o mare încercare, casa dumnealui fiind mistuită de flăcări, însă nu s-a dat bătut și a reușit să se redreseze. 

 

LA 75 DE ANI, EMIL ARSENIU ÎȘI DOREȘTE SĂ AJUNGĂ PE VÂRFUL MONT BLANC

 

Visul lui Emil Arseniu este de a ajunge pe vârful Mont Blanc. Până acum a făcut de 3 ori înconjurul masivului pe traseul UTMB, dar nu a ajuns niciodată pe vârf. Aventurier convins, consideră că viața nu trebuie trăită cuminte, acasă, ci în alegeri curajoase, care te fac să simți aventura în fiecare secundă, până în toți porii. Este o prezență obișnuită la concursurile de maraton montan.

 

„Visul meu este să ajung pe vârful Mont Blanc. Este lucrul pe care aş mai vrea să-l fac cât mai trăiesc pe pământ. Mă antrenez pentru asta zi de zi”, ne-a spus maratonistul-șahist, așa cum se prezintă cu umor.

 

 

BUGETUL PROIECTULUI ASCENSIUNE VÂRF MONT BLANC

GHID LOCAL: aprox. 1.200 euro

ECHIPAMENT: aprox. 1.000 euro

COSTURI DE TRANSPORT, CAZARE, MESE, ANTRENAMENTE: aprox. 800 euro

TOTAL: 3.000 euro

  

Te invităm să facem posibil în continuare sprijinul pentru acest sportiv fără vârstă.

   

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

 

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania), cu mențiunea EMIL ARSENIU

 

Contirbuie pentru ca acest sportiv ambițios să poată primi susținerea pe care și-a câștigat-o într-o viață de alergare!

 

La 75 de ani pe Mont Blanc? TOTUL ESTE POSIBIL.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

LA 75 DE ANI, EMIL ARSENIU ÎȘI DOREȘTE SĂ AJUNGĂ PE VÂRFUL MONT BLANC

Emil Arseniu va împlini în luna noiembrie a acestui an 75 de ani. Maratonistul a câştigat zeci de competiţii de atletism. Visul dumnealui este de a ajunge pe vârful Mont Blanc. Până acum a făcut de 3 ori înconjurul masivului pe traseul UTMB, dar nu a ajuns niciodată pe vârf. Aventurier convins, consideră că viața nu trebuie trăită cuminte, acasă, ci în alegeri curajoase, care te fac să simți aventura în fiecare secundă, până în toți porii. Este o prezență obișnuită la concursurile de maraton montan.

„Visul meu este să ajung pe vârful Mont Blanc. Este lucrul pe care aş mai vrea să-l fac cât mai trăiesc pe Pământ. Mă antrenez pentru asta zi de zi”, ne-a spus maratonistul-șahist, așa cum se prezintă cu umor.

 

2 Donatii

Succes! Forta!
20 Oct 2019
La mulți ani cu sănătate și fapte bune! Mult respect si admirație d-lui Emil!
17 Oct 2019