Hai, Andreeaaaaaaaaa!

 

Adelina Marcu TOTUL ESTE POSIBIL

3% Complete
75 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Andreea Pîșcu este campioana României la semimaraton (tineret și seniori) și o sportivă în ascensiune în alergarea montană. Ea va participa în această toamnă la Campionatul Mondial de Alergare Montană din Argentina. Andreea are nevoie de finanțare urgentă pentru a merge în Argentina cu câteva zile mai devreme și a se acomoda cu traseul, temperatura și atmosfera de competiție.

 

Pentru a strânge suma de bani care îi este necesară Andreei, Asociația TOTUL ESTE POSIBIL organizează o alergare amicală de suport.

24H DE ALERGARE PENTRU ANDREEA PÎȘCU ia startul sâmbătă, 26 octombrie, ora 12.00, pe pista de alergare din Parcul Lumea Copiilor (zona Bd. Tineretului).

 

Odată cu alergarea mea la în cadrul acestei alergări amicale îmi doresc ca Andreea să primească suportul financiar necesar pentru ca ea să facă o nouă performanță pentru țara noastră.

 

Deși o accidentare a făcut imposibilă participarea Andreei la Naționalele de Alergare Montană din Dămuc, sportiva este acum pregătită pentru marea competiție.

Clubul la care aceasta este legitimată i-a fost alături pe perioada accidentării, oferindu-i suport financiar pentru recuperarea necesară, însă Andreea are nevoie în continuare de sprijin.

Cruciale în pregătire sunt atât vitaminizarea, cât și acomodarea cu fusul orar și clima din Argentina, fapt ce necesită deplasarea cu minimum 10 zile înaintea competiției.

 

Atunci când faci totul din pasiune, alergarea scoate din tine tot ce e mai bun. Andreea a devenit mai puternică, mai hotărâtă și a încercat întodeauna să își depășească condiția. “Ce mi-a determinat evoluția continuă a fost dăruirea, seriozitatea, cantitatea enormă de muncă, dar și iubirea pe care o port acestui sport”, spune sportiva despre disciplina în care a ales să facă performanță.

 

Povestea completă a sportivei o poți citi aici:

https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/view?id=749

 

BUGETUL SPORTIVEI PENTRU CAMPIONATUL MONDIAL DE ALERGARE MONTANĂ DIN ARGENTINA

cazare și mese pentru 10 zile în Argentina: 5.000 de lei

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

 

cu mențiunea ANDREEA PÎȘCU (ADELINA)

 

Împreună suntem mai buni!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

Andreea Pîșcu este campiona României la semimaraton (categoriile tineret & seniori), având excelente rezultate și în alergarea montană.

Andreea Pîșcu este campiona României la semimaraton (categoriile tineret & seniori), având excelente rezultate și în alergarea montană, unde este calificată pentru participarea la Campionatul Mondial din Argentina. Deși a ajuns la acest nivel de performanță pentru țara noastră, Andreea câștigă în prezent o sumă modică de la clubul la care este legitimată, având nevoie de s

 

1 Donații

26 Oct 2019
Adelina Marcu : TOTUL ESTE POSIBIL
Hai, Andreeaaaaaaaaa!