Alexandra Hașegan - TOTUL ESTE POSIBIL

Alerg pentru Crăciunul de vis al copiilor!

1,000 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii

 

Pentru că m-am relocat recent în Brașov, am decis să pătrund cât mai mult în inima orașului, ceea ce înseamnă nu doar vizitatul anumitor locuri, ci mai ales înțelegerea evoluției sale, a tradițiilor locale și istoriei care l-a marcat.

 

Crosul 15 Noiembrie este cea mai importantă competiție sportivă organizată anual la Brașov, în semn de omagiu pentru Revolta Anticomunistă din 15 Noiembrie 1987.

Competiția are deja o istorie impresionantă, de 29 de ani, fiind una dintre cele mai longevive competiţii atletice de alergare urbană din România.

Traseul crosului, cu o lungime de 5 km, este același cu cel pe care manifestanții l-au parcurs pe străzile municipiului Brașov, în toamna lui ‘87.

 

An de an, la Crosul 15 Noiembrie aleargă peste 800 de persoane, sportivi amatori de toate vârstele și sportivi legitimați la cluburi de atletism din România, dar și sportivi din alte țări (Europa, Africa, Asia, America de Sud).

 

Printre sportivii amatori care vor lua startul anul acesta mă număr și eu, iar alergării mele îi asociez și o cauză.

Te invit să fii alături de mine în această provocare! M-am alăturat unui proiect al Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, organizației care sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profesioniști) în drumul lor către atingerea unor obiective importante.

 

Consider că este esențial pentru formarea fiecărui tânăr să fie susținut și încurajat să își urmeze talentul și pasiunea, de aceea alegerea mea este proiectul:

VISUL UNEI NOPȚI DE IARNĂ (CAMPANIE DE CRĂCIUN)

 

Pentru Crăciunul 2019 asociația și-a propus să strângă fonduri din care să ofere cadouri copiilor care au o pasiune și dorința de a o urma. Citește despre ei, aici: http://bit.ly/Copii_Crăciun

 

Așadar, nu se vor oferi cadouri constând în dulciuri, tablete sau telefoane. Cadourile vor fi resurse care întrețin performanța într-un domeniu (echipament sportiv pentru un atlet, poante pentru o balerină sau un șevalet nou pentru un copil care pictează).

 

Copiii sunt propuși de învățători, profesori, colegi ai copiilor sau pur și simplu oameni de bine care au remarcat tineri deosebiți, cu posibilități financiare limitate. Iar când vine vorba de performanță... aproape niciun buget disponibil nu este prea mare. Și tu poți propune un copil talentat și muncitor! Este imposibil să nu fi remarcat un tânăr inimos, cu o pasiune care să merite susținută.

 

Zonele din care provin copii: București, Ilfov, Dâmbovița, Prahova, Cluj, Buzău, Tulcea.

 

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici:

https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

https://www.facebook.com/datotulesteposibil

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea CRĂCIUN (ALEXANDRA HAȘEGAN)

 

Te invit să fii alături de mine și să susținem această cauză făcând front comun: eu alergând, tu contribuind.

 

Împreună suntem mai buni!

 

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

VISUL UNEI NOPȚI DE IARNĂ

Dacă există o perioadă în care visurile pot deveni realitate, aceasta este Crăciunul. De Crăciunul acesta ne dorim să încurajăm cât mai mulți copii să ne spună care este cel mai mare vis al lor, să îl facem cunoscut și mai ales... să ajutăm la îndeplinirea lui prin intermediul tău! 

Pentru Crăciunul 2019 ne-am propus să strângem fonduri din care să oferim cadouri  copiilor care au o pasiune și dorința de a o urma. 

 

1 Donatii

1,000 RON
Succes gemenilor Lucian și Gabriel!
20 Dec 2019