Alina Miron - TOTUL ESTE POSIBIL

ALINA MIRON: 3.000K ALERGAŢI ÎN 2020

0 RON Donations raised
0% Complete
3,000 RON Target
0 Donations
I want to donate!

 

Sunt ALINA MIRON și iubesc în egală măsură sportul și faptele bune. Sunt o persoană foarte energică, optimistă, prietenoasă și glumeață. A, da, și prea vorbăreață!

 

Îmi place la nebunie să alerg, deoarece mă ajută să-mi depășesc atât limitele fizice, cât mai ales cele psihice, căci nu curajul te ajută să mergi mai departe, dar nici corpul care îți dă semnale permanente că trebuie să te oprești, ci MINTEA TA – psihicul tău: ori ești puternic, ori ești slab!

 

În 2020 voi alerga pentru a susține o cauză. Este cauza unei sportive pe care o apreciez, iar susținerea i-o voi acorda prin intermediul proiectelor lansate de Asociația TOTUL ESTE POSIBIL. Este vorba despre Irina Bordeanu, o alergătoare montană la categoria de tineret, o sportivă de talie mondială, medaliată internațional.

 

Ca orice sportiv, Irina (18 ani) a fost pusă la încercare de multe ori, dar nu a vrut niciodată să renunțe la alergare, deși în 2018 a suferit o accidentare serioasă la gleznă, accidentare soldată cu o fisură de ligamente. Din cele 7 zile ale săptămânii, Irina se antrenează în tot atâtea, uneori având și 2 antrenamente pe zi. Face alergări lungi (de la 14k în sus), bucăți, tempo, fartlake, pante. Locul unde poate fi întâlnită cel mai des la antrenamente este pe munții Cozla și Cârlomanu.

 

Cel mai special moment pe care alergarea i l-a oferit Irinei Bordeanu a fost atunci când a urcat pe podium și s-a intonat imnul țării pentru ea și echipă. Își dorește cu ardoare o medalie individuală de campionat mondial (la alergare montană) și consideră drept cursă perfectă aceea în care la final poate asculta imnul, fără să mai conteze cât de grea a fost acea cursă.

 

Provocarea mea pentru 2020 este să alerg în antrenamente și competiții un număr de 3.000 de kilometri. Așadar, dedic Irinei cei 3.000 de kilometri pe care îi voi alerga în total în 2020, căci bugetul ei lunar pentu investiție în sport este de aprox. 2.500 lei (echipament, cantonamente, vitamine, refacere).

Mi se pare super tare faptul că pot ajuta pe alții, prin simplul fapt că alerg... așa că, de ce să nu fac asta? Am încetat să mai fug de responsabilități... acum alerg după ele!

 

Degeaba gândești diferit, dacă acționezi precum ceilalți.

Fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea IRINA BORDEANU (ALINA MIRON)

 

CALENDARUL MEU COMPETIȚIONAL DIN 2020 (PARȚIAL):

Maraton Apuseni (43k, 2.556 m D+)

Maraton 7500 (45k, 3200 D+)


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

IRINA BORDEANU, JUNIOARE DE TALIE MONDIALĂ ÎN ALERGAREA MONTANĂ

La 13 ani a plecat de lângă părinți și cei 6 frați, pentru a se dedica atletismului de performanță. A meritat?

Irina Bordeanu este din Urecheni (Județul Neamț) și s-a născut în anul 2001 (15 august). Acum are la activ 10 ani de alergare și își amintește că a început alergarea în clasa I, odată cu primele ore de sport, fiind mereu nerăbdătoare să înceapă ora și să facă întreceri în curtea școlii. La acel moment îi plăcea să se întreacă mereu cu băieții, pentru că ei alergau mai tare.

La Târgu Neamț a urmat școala doar până în clasa a V-a, apoi în clasa a VI-a (când avea 13 ani) a dat 1 săptămână de probe și a decis împreună cu antrenoarea ei (Prof. Iulia Oltean) să se mute în Piatra Neamț, lăsând acasă părinții și cei 6 frați și plecând să își urmeze visul de a alerga! 

0 Donations

There are no donations. Be the first one to donate!