Daniela Mitrea - Asociatia Totul este posibil

Așteptând Crăciunul, sprijin copiii cu visuri mari!

300 RON Donatii stranse
30% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii

 

AȘTEPTÂND CRĂCIUNUL

 

În zilele de până la Crăciun poți să faci zilnic ceva util pentru tine!

 

Poți alerga, scrie, planifica obiective, poți învăța să gătești mai multe rețete, poți descoperi mai multe stiluri de a decora casa de Crăciun.

 

Îți poți dedica mai mult timp ție, în special acum, înainte de sfârșitul anului!

 

Ideea este de a petrece timpul rămas până la Crăciun făcând lucruri care te vor ajuta să evoluezi și în același timp îi vor sprijini și pe ceilalți, pentru că acestui demers îi poți asocia o cauză nobilă.

 

Poate chiar una care să aibă legătură cu Sărbătoarea Crăciunului.

 

 

CUM AJUTA COPIII DIN CAMPANIA DE CRĂCIUN?

 

1. DONEAZĂ BANI

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea CRĂCIUN (DANIELA MITREA)

 

2. ACHIZIȚIONEAZĂ PRODUSE ȘI TRIMITE-LE DIRECT COPIILOR

Aici găsești copiii și resursele de care au nevoie: http://bit.ly/Crăciun_2019_copii

Alege un copil pe care vrei să îl ajuți și trimite-i cadoul la adresa pe care ți-o vom pune la dispoziție. Puteți chiar să vă întâlniți și să i-l oferi personal!

 

3. SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii.

Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: eliza@sunt-in-forma.ro

 

4. PROPUNE UN COPIL

Adică trimite-ne la un copil care are un vis, pasiune, ideal, dar știi că provine dintr-o familie cu o situație materială mai grea. Scrie-ne propunerea printr-un mesaj privat: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

 

5. DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share evenimentului sau să inviți prieteni care să participe la eveniment. Cu cât mai multe persoane află, cu atât avem șansa de a ajunge la mai mulți copii!

 

6. AJUTĂ-NE SĂ MEDIATIZĂM POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@sunt-in-forma.ro

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația a fost înființată în 2017, cu scopul de a sprijini persoanele cu potențial și obiective clare în drumul spre performanță. Printre cei pe care îi susținem se numără elevi olimpici, sportivi campioni, artiști sau oameni de cultură. Campaniile noastre vizează în special proiecte în domeniile educației, sportului, medicinei sau mediului.

 

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil

WEB: www.totulesteposibil.org

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Totul este posibil

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească acolo unde își pun intenția.

VISUL UNEI NOPȚI DE IARNĂ

Dacă există o perioadă în care visurile pot deveni realitate, aceasta este Crăciunul. De Crăciunul acesta ne dorim să încurajăm cât mai mulți copii să ne spună care este cel mai mare vis al lor, să îl facem cunoscut și mai ales... să ajutăm la îndeplinirea lui prin intermediul tău! 

Pentru Crăciunul 2019 ne-am propus să strângem fonduri din care să oferim cadouri  copiilor care au o pasiune și dorința de a o urma. 

 

1 Donatii

13 dec 2019