Alerg pentru copiii care fac performanță!

 

Călin Moisa TOTUL ESTE POSIBIL

10% Complete
100 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Un simbol al ideii de libertate și gândire #UVTLibertyMarathon duce mai departe ideea de “LIBERTATE” a primului oraș liber din România, TIMIȘOARA.

UVT Liberty Marathon este o experiență construită cu energie, efort și multă motivație. O competiție pentru oameni ambițioși, așa ca tine, care își doresc să evidențieze și să dezvolte un stil de viață sănătos.

 

Pe 24 Mai 2020 voi alerga în cadrul UVT Liberty Marathon și îmi doresc să ofer un scop mai mare acestui concurs la care particip, de aceea am ales un proiect al Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, care sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profesioniști) în drumul lor către atingerea unor obiective importante.

 

Consider că este esențial pentru formarea fiecărui tânăr să fie susținut și încurajat să își urmeze talentul și pasiunea, de aceea alegerea mea este să ajut copiii care au o pasiune și dorința de a o urma.

 

Copiii sunt propuși de învățători, profesori, colegi ai copiilor sau pur și simplu oameni de bine care au remarcat tineri deosebiți, cu posibilități financiare limitate. Iar când vine vorba de performanță... aproape niciun buget disponibil nu este prea mare. Toți banii strânși ajung la copii sub forma unei burse pentru performanță.

Zonele din care provin copii: București, Ilfov, Dâmbovița, Prahova, Cluj, Buzău, Tulcea. Citește despre ei, aici:

https://www.facebook.com/datotulesteposibil/photos/?tab=album&album_id=963482054019490

 

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici:

https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

https://www.facebook.com/datotulesteposibil

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea PERFORMERI (CĂLIN)

 

Te invit să fii alături de mine și să susținem împreună această cauză: eu alergând, tu contribuind.

  

Împreună suntem mai buni!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

SUSŢIN PROIECTUL

TOTUL ESTE POSIBIL

În fiecare zi vedem oameni cu un potențial uriaș, cu obiective mărețe, cu visuri clar conturate, cu talent și pasiune, cu dăruire și dorința de a face o diferență, dar care la un punct se opresc din drumul lor mai departe sau întâmpină obstacole în a continua.

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își materializeze intențiile pentru a transforma lumea într-un loc mai bun.

Categorii: artiști (muzicieni, pictori, actori, scriitori, fotografi), sportivi, copii și tineri cu rezultate bune la învățătură.

Un simbol al ideii de libertate și gândire #UVTLibertyMarathon duce mai departe ideea de “LIBERTATE” a primului oraș liber din România, TIMIȘOARA. UVT Liberty Marathon este o experiență construită cu energie, efort și multă motivație. O competiție pentru oameni ambițioși, așa ca tine, care își doresc să evidențieze și să dezvolte un stil de viață sănătos.De la 2 la 42

 

1 Donații

Anonymous

100 RON
30 Dec 2019
Călin Moisa : TOTUL ESTE POSIBIL
Alerg pentru copiii care fac performanță!