Paul Năoian - TOTUL ESTE POSIBIL

Alerg la Făget Winter Race pentru 2 frați boxeri!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

FRAȚII BORCAN VOR SĂ AJUNGĂ CAMPIONI LA BOX

 

Erik și Antonio Borcan (9 & 10 ani), sunt 2 frați din Comișani, Dâmbovița, cu perspective foarte bune de a-și dezvolta o viitoare carieră ca boxeri profesioniști.

Copiii au început pregătirea în 2018, sub coordonarea antrenorilor Alexandru și Gheorghe Stan, la Club Sportiv Târgoviște. În prezent, nevoia de a se deplasa zilnic pentru antrenamente de la Comișani la Târgoviște (aprox. 30 km distanță dus-întors), limitează accesul copiilor la antrenamente.

În 2019 frații Borcan au avut și primele concursuri locale la care au obținut rezultate foarte bune (ex. Centura Chindiei), iar pentru 2020 au deja programate primele competiții încă din luna februarie.

Principalul suport de care cei doi copii au nevoie constă în:

- transportul Comișani-Târgoviște și retur, de minim 3-4 ori pe săptămână (cost aproximat la 150 de lei / lună pentru fiecare dintre frați, respectiv 300 de lei / lunar pentru ambii)

- mese calde cu aport nutritional ridicat (cost aprox: 25 lei / masă / copil x 20, total: 1.000 lei / lună)

- burse sportive pentru acoperi necesarul de vitamin, deplasări, echipament: 500 lei / copil / lună (total: 1.000 lei / lună)

TOTAL GENERAL: 2.300 lei / lună (pentru ambii frați)

 

***

 

Sunt Paul Năoian și pe 11 ianuarie voi alerga la Făget Winter Race, primul concurs de alergare din an. Se desfaşoară în pădurea Făget din Cluj-Napoca, iarna, în al doilea week-end al lunii ianuarie.

 

Am decis să dedic alergarea mea celor doi frați ambițioși.

Fii alături de mine pentru a reuși să le oferim acestor copii posibilitatea de a practica sportul preferat!

 

***

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

1. CONTRIBUIE CU BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Contribuțiile pentru această campanie se pot face direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania) cu mențiunea FRAȚII BORCAN (FLORIN GAGIU)

sau prin intermediul platformei Galantom, pe această pagină

 

2. SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii.

Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: eliza@totulesteposibil.org

 

3. DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află de proiectul tinerilor boxeri ambițioși, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

FRAȚII BORCAN VOR SĂ AJUNGĂ CAMPIONI LA BOX

Erik și Antonio Borcan (9 & 10 ani), sunt 2 frați din Comișani, Dâmbovița, cu perspective foarte bune de a-și dezvolta o viitoare carieră ca boxeri profesioniști, sub coordonarea antrenorilor Alexandru și Gheorghe Stan, la Club Sportiv Târgoviște. În prezent, nevoia de a se deplasa zilnic pentru antrenamente de la Comișani la Târgoviște (aprox. 30 km distanță dus-întors), limitează accesul copiilor la antrenamente. La aceasta se mai adaugă necesarul meselor calde și două burse sportive pentru a acoperi nevoia de vitamine și echipament sportiv.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!