Adriana Pavel - TOTUL ESTE POSIBIL

Cel mai frumos cadou de ziua mea | O sansa pentru un viitor artist

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni, 

Anul acesta am ales sa donez ziua mea de nastere unei cauze in care cred foarte mult. Inca de la inceput, lumea nu a fost facuta in mod echitabil si nici sansele nu s-au impartit egal. Dar sta in puterea noastra sa echilibram balanta. Am cunoscut si vad periodic oameni tineri, cu un potential enorm, pasionati, dar pe care sansa se pare ca-i ocoleste. Haideti ca impreuna sa-i ajutam, sa le oferim impulsul de care au nevoie pentru a straluci. 

Va multumesc tuturor celor care aleg ca de ziua mea sa-mi faca o bucurie, donand putin pentru viitorul unui artist. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

TOTUL ESTE POSIBIL

În fiecare zi vedem oameni cu un potențial uriaș, cu obiective mărețe, cu visuri clar conturate, cu talent și pasiune, cu dăruire și dorința de a face o diferență, dar care la un punct se opresc din drumul lor mai departe sau întâmpină obstacole în a continua.

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își materializeze intențiile pentru a transforma lumea într-un loc mai bun.

Categorii: artiști (muzicieni, pictori, actori, scriitori, fotografi), sportivi, copii și tineri cu rezultate bune la învățătură.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!