Ciprian Tiron - TOTUL ESTE POSIBIL

Dedic ascensiunea mea pe cel mai înalt vulcan din lume doctorului Fam Siow Leong

650 RON Donatii stranse
9.4298563760337% Complete
6,893 RON Target
12 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dedic ascensiunea mea pe cel mai înalt vulcan din lume doctorului Fam Siow Leong

 

Proiectul 7 Volcanoes continuă, de data aceasta în America de Sud, unde obiectivul este să urc pe cel mai înalt vulcan din lume - Ojos del Salado (6.893m). Situat la granița dintre Chile și Argentina, lângă deșertul Atacama (una dintre cele mai uscate zone ale Planetei), este al doilea munte ca înălțime din America de Sud și din emisfera vestică, după Aconcagua. Ascensiunea durează 12-14 zile având în vedere altitudinea mare și răul de altitudine, care poate fi o problemă serioasă. O altă provocare este vântul, care este o prezență constantă în zonă, putând apărea chiar și furtuni de zăpadă. Temperatura resimțită pe vârf este undeva la -25 grade Celsius. Va fi cea mai serioasă expediție la cea mai mare altitudine de până acum și aș minți dacă aș spune că n-am emoții. Sper, totuși, să iasă bine  

 

Acestei a 5-a etape am decis să-i asociez o cauză care m-a impresionat și pe care aș vrea să o susțin cât de mult pot. Doctorul Fam Siow Leong, de origine malaeziană, 60 de ani, specialist în chirurgie, a ales să își dăruiască viața oamenilor defavorizați din Africa și acum este directorul medical al spitalului Ishaka (Uganda), spital în cadrul căruia există și o facultate de medicină. Casa dumnealui este mereu plină de studenții pe care i-a adoptat, iar la masă pot fi văzute întotdeauna persoane nevoiașe. Medicul împarte totul cu ceilalți. După orele de operație, Dr. FAM pleacă împreună cu studenții prin satele din jur, căutând cele mai sărace familii și dăruindu-le hrană și îmbrăcăminte. Pe oriunde merge, copiii se adună în jurul dumnealui și merg împreună ca într-un pelerinaj.

 

Dânsul și spitalul de care se ocupă merită cu prisosință atenția și sprijinul nostru, iar orice efort cât de mic va fi apreciat. Vă invit să mă susțineți și în același timp să faceți o faptă bună, așa încât vă încurajez să faceți o donație către acest om care merită tot respectul și mai ales merită să își facă meseria de medic având acces la resursele de care are nevoie în spital.

 

7 Volcanoes sau Volcanic 7 Summits reprezintă cele mai înalte vârfuri vulcanice de pe fiecare continent. Până acum, începând din august 2018, am reușit să ajung pe 4 vârfuri:

- Damavand (5.610m)

- Kilimanjaro (5.895m)

- Pico de Orizaba (5.636m)

- Elbrus (5.642m) 

 

Nu în ultimul rând, un share ar ajuta să ajungă informația la cât mai multe persoane. Mulțumesc!

 

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

1. CONTRIBUIE CU BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Contribuțiile pentru această campanie se pot face prin intermediul platformei Galantom, pe această pagină

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania) cu mențiunea DR. FAM (CIPRIAN TIRON)

 

2. SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii.

Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: eliza@totulesteposibil.org

 

3. DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

4. AJUTĂ-NE SĂ MEDIATIZĂM POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația a fost înființată în 2017, cu scopul de a sprijini persoanele cu potențial și obiective clare în drumul spre performanță. Printre cei pe care îi susținem se numără elevi olimpici, sportivi campioni, artiști sau oameni de cultură. Campaniile noastre vizează în special proiecte în domeniile educației, sportului, medicinei sau mediului.

 

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

FAM SIOW LEONG, MEDICUL MALAEZIAN CARE ANUAL SALVEAZĂ PESTE 1.500 DE VIEȚI ÎN AFRICA

Dr. Fam Siow Leong, de origine malaeziană, specialist în chirurgie, își dăruiește viața oamenilor defavorizați din Africa și acum este directorul medical al spitalului Ishaka, unde anual salvează peste 1.500 de vieți. 

La spital condițiile sunt extrem de precare, dar pot fi îmbunătățite prin achiziția unui echipament medical performant.

 

12 Donatii

03 Apr 2020

Irina

50 RON
11 Feb 2020

Anonymous

30 RON
10 Feb 2020

Andrei Gabriela

50 RON
07 Feb 2020
07 Feb 2020
Te apreciez enorm pentru omul care ești, faptele săvârșite și modul în care ai ales să îți trăiești viața! MULȚUMESC PENTRU TOT!
04 Feb 2020

Anonymous

35 RON
29 Jan 2020
25 Jan 2020

Anonymous

100 RON
Good luck and stay safe!
23 Jan 2020
Succes!
22 Jan 2020
Bafta Cip!. Excelenta idee
16 Jan 2020
16 Jan 2020