Marius Vornicescu - TOTUL ESTE POSIBIL

EXCELSIOR, TURUL EUROPEI PE BICICLETĂ

30 RON Donatii stranse
0.015625% Complete
192,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

EXCELSIOR, TURUL EUROPEI PE BICICLETĂ

 

Marius Vornicescu promovează activ stilul de viață sănătos, prin mișcare și alimentație vegetariană. Marius a susținut sute de seminarii în toată țara, a publicat mai multe lucrări și a avut zeci de apariții televizate, în ultimii 2 ani moderând o emisiune TV cu aceeași tematică.

Cu o carieră de terapeut de peste 20 de ani și una de instructor de yoga de 10 ani, Marius Vornicescu participă consecvent la curse de alergat și de bicicletă.

Anul acesta și-a propus un proiect temerar: parcurgerea a 40.000 de km cu o bicicletă hibrid (pedale + o parte electrică, având o autonomie variabilă, între 70-100 km), prin cele 50 de țări ale Europei.

Scopul acestei campanii este de a promova stilul de viață sănătos cu ajutorul sportului (bicicletă), nutriției (alimentație vegetariană) și tehnicilor meditative de natură psihologică în scopul conștientizării interdependenței corp-minte-emoții (mindfulness). Depășirea barierelor fizice și mentale folosite în acest proiect vor putea fi folosite și în viața cotidiană, job, sport etc.

50 de țări și 50 de capitale vor fi bifate pe harta sănătății. În fiecare oraș o personalitate istorică sau culturală din România va fi prezentată publicului și apoi la TV și în online, prin montajul video realizat în stil documentar.

 

***

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

1. CONTRIBUIE CU BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Contribuțiile pentru această campanie se pot face prin intermediul platformei Galantom, pe această pagină

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania) cu mențiunea EXCELSIOR

 

2. SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii.

Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: eliza@totulesteposibil.org

 

3. DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

4. AJUTĂ-NE SĂ MEDIATIZĂM POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația a fost înființată în 2017, cu scopul de a sprijini persoanele cu potențial și obiective clare în drumul spre performanță. Printre cei pe care îi susținem se numără elevi olimpici, sportivi campioni, artiști sau oameni de cultură. Campaniile noastre vizează în special proiecte în domeniile educației, sportului, medicinei sau mediului.

 

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

EXCELSIOR, TURUL EUROPEI PE BICICLETĂ

Marius Vornicescu promovează activ stilul de viață sănătos, prin mișcare și alimentație vegetariană. Anul acesta și-a propus un proiect temerar: parcurgerea a 40.000 de km cu o bicicletă hibrid (pedale + o parte electrică, având o autonomie variabilă, între 70-100 km), prin cele 50 de țări ale Europei.

Scopul acestei campanii este de a promova stilul de viață sănătos cu ajutorul sportului (bicicletă), nutriției (alimentație vegetariană) și tehnicilor meditative.

1 Donatii

Sustin sanatatea, armonia si promovarea Romaniei!
05 feb 2020