Cristi Borcan - TOTUL ESTE POSIBIL

Dăruiesc ziua mea dublei campioane mondiale la Kempo!

525 RON Donatii stranse
53.571428571429% Complete
980 RON Target
9 Donatii

 

Ce poate fi mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor?

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profesioniști) în drumul lor către atingerea unor obiective importante.

 

***

 

Pentru Mădălina Gabriela Stanciu (16 ani) luptele au devenit o preocupare rapidă, la 6 ani. Apoi, odată cu trecerea anilor, a realizat că este o sportivă bună și că poate face performanță în acest sport, în urma rezultatelor obținute la competițiile interne și externe (până în prezent are 24 de medalii de campioană națională, europeană și mondială).

Visul Mădălinei este să devină campioană mondială la WUSHU, pentru a aduce aurul în România la această disciplină din artele marțiale.

Un pas important către acest ideal este participarea sa la Campionatul European de Wushu din Rusia, în 2020. În 2019 Mădălina a reprezentat România la europene obținând medalie de bronz. Toate cheltuielile de participare au fost acoperite de mamă, printr-un credit bancar. Mădălina este din nou calificată pentru 2020, dar de această dată mama nu o mai poate sprijini, de aceea au apelat la TOTUL ESTE POSIBIL.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

MĂDĂLINA STANCIU LA CAMPIONATUL EUROPEAN DE WUSHU (RUSIA, 2020)

La 16 ani, Mădălina Gabriela Stanciu are numeroase premii naționale și internaționale la arte marțiale, un sport pe care îl practică de 10 ani. Deși sportul ocupă un loc important în viața ei, Mădălina este și o elevă foarte bună, fiind prima din clasa ei la liceu. Adolescenta este calificată la Campionatul european de arte marțiale din Rusia (2020), însă poate participa doar dacă achită integral costurile aferente (bilet de avion, cazare, mese, înscrierea la concurs, vitamine și echipament specific).

9 Donatii

Eliza + Claudiu

80 RON
La mulți ani, Superman! Succes, Mădălina!
02 feb 2020
Mult succes Madalina si iti trimit si o imbratisare de 9 secunde :)
31 ian 2020

David Stoica

50 RON
Succes!!!
30 ian 2020

ANA ALMOND

50 RON
LA MULTI ANI, OM FRUMOS! DUMNEZEU sa te intareasca si sa te ajute in tot ce vrei sa faci!
30 ian 2020
Sunt bucuros si onorat ca pot prijinii doi campioni. Doresc sa cumpar 3 km pentru Madalina si 3 km pentru Cristi. LA MULTI ANI Cristi Borca!!!
30 ian 2020

Anonymous

75 RON
Bafta!
30 ian 2020
La mulți km si ani!
30 ian 2020

Elena Preda

75 RON
Succes fata frumoasa, sa devii campioana, cu Cristi care te susține, sigur vei fi!
30 ian 2020
La mulți ani Cristi !! Sa alergi mulți ani sănătos, voios și sa ajuți mereu in jurul tău in stilul tău inconfundabil!
29 ian 2020