Claudia Iliescu - TOTUL ESTE POSIBIL

Dăruiesc ziua mea unui tânăr artist digital!

30 RON Donatii stranse
3% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ce poate fi mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor?

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profesioniști) în drumul lor către atingerea unor obiective importante.

***

Mirabela Albu are 12 ani, este elevă la Liceul de Arte Nicolae Tonitza, iar visul ei este să devină artist digital. A început să deseneze de la vârsta de 4 ani, iar la calculator de la vârsta de 7 ani, în programul Paint. A fost inspirată de desenele animate, iar primele sale desene erau cu ponei, pentru că îi plăceau foarte mult. A învățat să deseneze singură, exersând ore întregi și urmărind materiale educaționale. Dacă acum câțiva ani desenul reprezenta pentru ea doar un hobby, acum Mirabela privește acest lucru ca pe ceva ce vrea să facă toata viața, ca pe o meserie.

Familia Mirabelei locuiește cu chirie în Bucuresti, într-o locuință foarte mică, împreună cu părinții și sora mai mică. Decând se stie și-a dorit să aibă locul ei, camera ei și să nu se mai mute continuu. Are o soră de 2 ani, iar tatal său este pensionar, mama mea fiind în concediu de creștere copil până în ianuarie 2020. Sunt multe sacrificii pe care familia le-a făcut, iar Mirabela nu a mai fost într-o vacanță decând avea 5 ani (și atunci a avut ghinionul ca în prima zi de vacanță să facă varicelă și să nu se poată bucura de soare si de mare). Chiria lunară consumă toate veniturile familiei, iar Mira și-a cumpărat haine și încălțăminte din bursa ei școlara. Pentru că le este foarte greu să se susțină financiar, părintii Mirabelei voiau să se mute din nou în provincie… dar asta ar fi însemnat ca Mirabela să renunțe la visul ei, pentru că în Capitală are școala care o ajută să se dezvolte.

“Îmi doresc să termin școala pe care mi-am ales-o, să urmez facultatea și să evoluez ca artist digital, iar prin desenele mele să fac lumea mai frumoasă și să ajut oamenii să devină mai buni”, ne spus Mirabela când am întrebat-o care este cel mai mare vis pe care îl are.

Contribuie și tu la viitoarea carieră a unui valoros artist digital foarte tânăr!

 

***

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către cauza prin care o susțin pe Mirabela.

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea MIRABELA

 

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

 

***

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

1. CONTRIBUIE CU BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Contribuțiile pentru această campanie se pot face prin intermediul platformei Galantom, pe această pagină

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

 

2. SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii.

Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: eliza@totulesteposibil.org

 

3. DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află de acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

4. MEDIATIZEAZĂ POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația a fost înființată în 2017, cu scopul de a sprijini persoanele cu potențial și obiective clare în drumul spre performanță. Printre cei pe care îi susținem se numără elevi olimpici, sportivi campioni, artiști sau oameni de cultură. Campaniile noastre vizează în special proiecte în domeniile educației, sportului, medicinei sau mediului.

 

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

MIRABELA ALBU VREA SĂ PROGRESEZE ÎN CARIERA DE ARTIST DIGITAL

Mirabela Albu are 12 ani, este elevă la Liceul de Arte Nicolae Tonitza, iar visul ei este să devină artist digital. A început să deseneze de la vârsta de 4 ani, iar la calculator de la vârsta de 7 ani, în programul Paint. Din cauza provocărilor financare ale familiei, visul ei de a-și continua studiile este în pericol să fie amenințat și definitiv compromis.

1 Donatii

Anonymous

30 RON
19 Feb 2020