Dăruiesc ziua mea dublei campioane mondiale la Kempo!

 

Liliana Revenco TOTUL ESTE POSIBIL

15% Complete
150 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații

Ce poate fi mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor?

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profesioniști) în drumul lor către atingerea unor obiective importante.

 

***

 

Pentru Mădălina Gabriela Stanciu (16 ani) luptele au devenit o preocupare rapidă, la 6 ani. Apoi, odată cu trecerea anilor, a realizat că este o sportivă bună și că poate face performanță în acest sport, în urma rezultatelor obținute la competițiile interne și externe (până în prezent are 24 de medalii de campioană națională, europeană și mondială).

Visul Mădălinei este să devină campioană mondială la WUSHU, pentru a aduce aurul în România la această disciplină din artele marțiale.

Un pas important către acest ideal este participarea sa la Campionatul European de Wushu din Rusia, în 2020. În 2019 Mădălina a reprezentat România la europene obținând medalie de bronz. Toate cheltuielile de participare au fost acoperite de mamă, printr-un credit bancar. Mădălina este din nou calificată pentru 2020, dar de această dată mama nu o mai poate sprijini, de aceea au apelat la TOTUL ESTE POSIBIL.

 

Povestea Mădălinei, pe larg, este aici:

http://bit.ly/MădălinaStanciu_povestea

 

BUGETUL MĂDĂLINEI PENTRU CAMPIONATUL EUROPEAN DE ARTE MARȚIALE 

100€, înscriere la concurs

585€, cazare și mese (7 nopți, 8 zile)

300€ transport (bilet de avion și transferuri de la aeroport)

TOTAL: 985€ (4.750 lei)     

 

***

 

Așadar, cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

Împreună suntem mai buni!

 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

 

***

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

1. CONTRIBUIE CU BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Contribuțiile pentru această campanie se pot face prin intermediul platformei Galantom, pe această pagină sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania), cu mențiunea: MĂDĂLINA GABRIELA STANCIU

 

2. SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii.

Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: eliza@totulesteposibil.org

 

3. DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

4. MEDIATIZEAZĂ POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația a fost înființată în 2017, cu scopul de a sprijini persoanele cu potențial și obiective clare în drumul spre performanță. Printre cei pe care îi susținem se numără elevi olimpici, sportivi campioni, artiști sau oameni de cultură. Campaniile noastre vizează în special proiecte în domeniile educației, sportului, medicinei sau mediului.

 

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org

 

 

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

La 16 ani, Mădălina Gabriela Stanciu are numeroase premii naționale și internaționale la arte marțiale, un sport pe care îl practică de 10 ani. Deși sportul ocupă un loc important în viața ei, Mădălina este și o elevă foarte bună, fiind prima din clasa ei la liceu. Adolescenta este calificată la Campionatul european de arte marțiale din Rusia (2020), însă poate participa doar dacă achită integral costurile aferente (bilet de avion, cazare, mese, înscrierea la concurs, vitamine și echipament specific).

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

Fii binecuvantata si iubita!! Succesc in tot ce vrei sa ajungi Tu, in cea mai buna varianta a ta!
20 Feb 2020