SĂNĂTATE ȘI FRUMUSEȚE

 

Ana Maria Alecu TOTUL ESTE POSIBIL

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Sunt Ana Maria Alecu, un antreprenor din Târgoviște, dar mai înainte de toate mamă și cetățean responsabil.

Ca mulți dintre voi, mă întreb ce se va întâmpla cu familia mea în toată această perioadă și cum vom reuși să revenim la viața dinaintea pandemiei coronavirus.

 

Știu că doar prin acțiuni concrete vom reuși să facem ca totul să fie din nou bine, așa încât eu am decis să pun la bătaie pasiunea mea, pasiune pe baza căreia mi-am construit și propria afacere:

MAGIC ART SALON, un salon de înfrumusețare situat în centrul orașului Târgoviște

 

Împreună cu asociația TOTUL ESTE POSIBIL, un ONG implicat activ în sprijinirea unităților medicale în contextul COVID-19, am creat campania: SĂNĂTATE ȘI FRUMUSEȚE.

Despre ce este vorba? Voi lucra voluntar și voi realiza coafuri deosebite în intervalul iunie-octombrie tuturor celor care fac o donație* pentru Spitalul Județean de Urgență Târgoviște.

 

Spitalul are nevoie de ajutor acum, nevoia de articole medicale (consumabile, dezinfectanți, articole de protecție, echipament) fiind extrem de mare și urgentă.

 

Așadar, te invit să contribui cu o donație care îți asigură accesul la voucherul tău de frumusețe, voucher pe care îl vei putea folosi imediat după ce această perioadă de izolare se încheie și vom putea reveni cu toții la viața normală. Cu alte cuvinte, vei plăti de acum pentru un serviciu de care sigur vei avea nevoie atunci când lucrurile își vor relua mersul obișnuit. Voucherul îl poți folosi pentru tine sau poți face cuiva drag un cadou util.

 

Ce este însă esențial este că această investiție în frumusețea ta este și un ajutor absolut necesar în acest moment spitalului orașului nostru.

Așadar, fă donația acum, pentru a putea să ne bucurăm cât mai curând de SĂNĂTATE ȘI FRUMUSEȚE!

 

***

 

PESOANE FIZICE & COMPANII    

card: bit.ly/SĂNĂTATE_ȘI_FRUMUSEȚE

cont bancar: RO36BTRLRONCRT0386479601 (mențiune: SĂNĂTATE ȘI FRUMUSEȚE)

Revolut: 0722446352 (mențiune: SĂNĂTATE ȘI FRUMUSEȚE)

*poți dona cât dorești, începând cu suma de 99 de lei (având în vedere calitatea serviciilor, dar mai ales aspectul umanitar al acțiunii)

 

COMPANII (INCLUSIV MICROÎNTREPRINDERI)

Dacă în echipa ta sunt fete cărora vrei să le oferi un cadou

trimite e-mail la: da@totulesteposibil.org

doar până la 25 aprilie mai puteți redirecționa din impozitul aferent primului trimestru din 2020

 

PERSOANĂ DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația a fost înființată în 2017, cu scopul de a sprijini persoanele cu potențial și obiective clare în drumul spre performanță. Printre cei pe care îi susținem se numără elevi olimpici, sportivi campioni, artiști sau oameni de cultură. Campaniile noastre vizează în special proiecte în domeniile educației, sportului, medicinei sau mediului.

 

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici: 

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

WEB: www.totulesteposibil.org

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

 

 

 

 

@TOTUL ESTE POSIBIL

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

În aceste momente încercate este momentul să fim ÎMPREUNĂ pentru a-i sprijini pe cei aflați în prima linie în lupta contra COVID-19!

Medicii au nevoie URGENTĂ de echipament de protecție, dezinfectant și echipamente de spital în cantități uriașe, în condițiile în care prețurile au explodat. 

Ajutați-ne să fim alături de eroii acestor zile grele: personalul medical care depune eforturi inumane pentru a salva vieți.

Haideți să le oferim posibilitatea de a avea cu ce să-și facă meseria!

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile.  Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotografie, desen, muzică, gatit, educatie non formala, dezvoltare per

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Ana Maria Alecu : TOTUL ESTE POSIBIL
SĂNĂTATE ȘI FRUMUSEȚE