Raluca Bieltz-Barchi - TOTUL ESTE POSIBIL

Dăruiesc ziua mea copiilor din Șăulia

3,795 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
16 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta împlinesc 30 de ani. Și, ca proaspată mamică, nu am cum să nu îmi îndrept atenția către copiii mai puțin norocoși, pentru care accesul la educație este un privilegiu, în loc sa fie un drept. 

Prin urmare, dorința mea este ca voi, apropiații mei, să vă îndreptați odată cu mine gândurile și sufletele către ei, și în loc să îmi oferiți mie cadouri, să le oferiți lor șansa la un viitor mai bun, pe care orice copil din această lume îl merită. 

***

Organizația Alive este dedicată cauzei prin care se urmărește reducerea abandonului școlar în mediul rural. 

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profesioniști) în drumul lor către atingerea unor obiective importante.

Consider că educația este esențială pentru formarea fiecărui tânăr și pentru cum va arăta viitorul de mâine, așa încât alegerea mea este proiectul

VREAU SĂ MERG LA ȘCOALĂ! Mai specific, susțin copiii de la Școala Gimnazială din Șăulia (Mureș), grupa de grădiniță care o are ca educatoare pe Ancuța Maria Oroian și care are nevoie de mobilier nou.

Campania se adresează copiilor și tinerilor care nu au posibilitatea de a urma școala în condiții decente. Acestora li se vor oferi rechizite sau articole de îmbrăcăminte – încălțăminte.

Documentarea cazurilor se face cu ajutorul dascălilor colaboratori sau altor lideri în educație din comunități locale sau de către voluntarii asociației (în cazul cererilor directe venite pe adresa asociației).

 

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea ȘCOALĂ

 

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

 

***

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

1. CONTRIBUIE CU BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Contribuțiile pentru această campanie se pot face prin intermediul platformei Galantom, pe această pagină

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

 

2. SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii.

Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: eliza@totulesteposibil.org

 

3. DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

4. MEDIATIZEAZĂ POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația a fost înființată în 2017, cu scopul de a sprijini persoanele cu potențial și obiective clare în drumul spre performanță. Printre cei pe care îi susținem se numără elevi olimpici, sportivi campioni, artiști sau oameni de cultură. Campaniile noastre vizează în special proiecte în domeniile educației, sportului, medicinei sau mediului.

 

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

VREAU SĂ MERG LA ȘCOALĂ!

Proiectul se adresează copiilor și tinerilor care nu au posibilitatea de a frecventa școala în condiții decente.

16 Donatii

Sa fie cu noroc!
09 Aug 2020

Andreea

150 RON
31 Jul 2020
La multi ani cu sanatate si multe impliniri. Te pup
31 Jul 2020
30 Jul 2020
La multi ani, draga mea prietena!! Ma rog sa fie multi la fel fe magici ca pana acum! Si vorba aia “ Age is jus a number” ... and you still rock❤️❤️ Love you to the
30 Jul 2020
La multi ani! Sa fie cum vrei tu :).
30 Jul 2020
La mulți ani și felicitări ptr inițiativa !!
30 Jul 2020

SPIRIDON Ioana

20 RON
Mult succes in continuare!
30 Jul 2020

Anonymous

150 RON
Happy Birthday
30 Jul 2020

Anonymous

420 RON
No Tr _ _ _ _ _ E
29 Jul 2020

Anonymous

150 RON
28 Jul 2020
1,000 RON
28 Jul 2020
27 Jul 2020

Thomas Ariesan

30 RON
27 Jul 2020
27 Jul 2020
Happy happy birthday
27 Jul 2020